Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
staysafe

Τι θα ήθελες να κάνεις σήμερα;

Περισσότερος χρόνος στο σπίτι;
Περισσότερη ψυχαγωγία για σένα και την οικογένειά σου! Η Cytavision είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή στο σπίτι, με πλούσιο περιεχόμενο για όλους. Ευκαιρία τώρα να δεις όσες ταινίες και σειρές θες, τις εκπομπές που σου αρέσουν και δεν προλάβαινες να δεις, ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ που θα σου εξάψουν την περιέργεια και πολλά παιδικά για την ψυχαγωγία των μικρών μας φίλων!

Τι να πρωτοδείς;

Ακόμη περισσότερο περιεχόμενο στην ταινιοθήκη Nova on Demand (Κατηγορία Video on Demand-Ταινίες & Σειρές ή κουμπί VoD στο τηλεχειριστήριο), για μεγάλες κινηματογραφικές στιγμές. Δωρεάν σε Variety & Super Pack.

Δημοφιλείς ταινίες από το Village Cinema, μαζί σας και στην ταινιοθήκη μας (Κατηγορία Video on Demand-Ταινίες & Σειρές ή κουμπί VoD στο τηλεχειριστήριο). Δωρεάν σε Variety & Super Pack. Μέχρι 30 Ιουνίου, δωρεάν και σε Value Pack. Διαθέσιμες και μέσω της υπηρεσίας Cytavision Go (κινητό-tablet-υπολογιστής).

Η απολαυστική ταινία «Βουράτε Γειτόνοι» ήρθε για να προσφέρει άφθονο γέλιο σε όλους!
Βρες την στην κατηγορία Νέες Κυκλοφορίες στο μενού, κoυμπί VoD στο τηλεχειριστήριο.

Δημοφιλείς ταινίες, σειρές και εκπομπές από τα κανάλια Movies Best HD (θέσεις 49 & 349), Village Cinema HD (θέσεις 48 & 348) και Novalifε (θέσεις 44 & 344), τώρα και για εσάς στο Value Pack, μέχρι 30 Ιουνίου.

H χαρά του παιδιού

Όταν τα παιδιά σου ανακαλύψουν ότι στην ταινιοθήκη του Disney on Demand (VoD – Κατηγορία Ταινίες & Σειρές), μπορούν να απολαμβάνουν πολλά επεισόδια παιδικών σειρών με τους αγαπημένους τους ήρωες, σίγουρα θα κρατήσουν λίγη ενέργεια και για τον καναπέ! Δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Cytavision μέχρι 30 Ιουνίου.

Επιπλέον παροχές για τη δική σου ευκολία

Cytavision Go

Στη διαδρομή από καναπέ, κρεβάτι, αυλή, μπαλκόνι και επανάληψη, μπορείς να παρακολουθείς από το κινητό σου, το tablet ή τον υπολογιστή σου αγαπημένα προγράμματα από 40+ κανάλια. Μάλιστα τώρα, έχουμε αυξήσει τις ταυτόχρονες θεάσεις σε 2 συσκευές μέχρι 30 Ιουνίου 2020 γιατί ξέρουμε τι θα πει όλη η οικογένεια μαζί στο σπίτι συνεχώς!

Catch-up Tv

Eίναι η βραδιά που διαλέγετε όλοι μαζί σειρά και όλη η οικογένεια θέλει να δει διαφορετική από σένα; Δεν πειράζει, υπάρχει η δυνατότητα ετεροχρονισμένης θέασης, όπου μπορείς να γυρίσεις μέχρι και 7 ημέρες πίσω και να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα που έχασες. Και ίσως βρεις και καινούρια πράγματα να δεις τα οποία δεν είχες προσέξει!

Yπηρεσία multi-profile

Για τις οικογένειες που δεν θα αποκτήσουν ποτέ κοινά γούστα ούτε στην tv, προτείνουμε την υπηρεσία αυτή, για να δημιουργήσει ο καθένας το προφίλ του με ό,τι προτιμά! Δύο από αυτά μπορούν να συνδέονται ταυτόχρονα στην υπηρεσία από διαφορετική συσκευή, ώστε ο καθένας να απολαμβάνει διαφορετικό κανάλι την ίδια ώρα!

Για σένα που δεν έχεις ακόμη Cytavision

Σίγουρα αυτή την περίοδο που το σπίτι μας είναι ο μοναδικός μας χώρος, η τηλεόραση είναι η πρώτη μας παρέα! Έτσι, προσφέρουμε δωρεάν εγκατάσταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020 για σένα που τη θες τώρα!

Επίσης, προσφέρουμε και δωρεάν εγκατάσταση 2ου αποκωδικοποιητή στους υφιστάμενούς μας πελάτες, για να απολαμβάνουν διαφορετικό κανάλι Cytavision από 2η τηλεόραση.

Είμαστε κοντά σου και σε στηρίζουμε

Mε την παροχή δωρεάν εγκατάστασης και μηνιαίας συνδρομής του Hotel Pack μέχρι 30 Ιουνίου 2020, η Cytavision παρέχει ψυχαγωγία σε όσους συνανθρώπους μας βρίσκονται σε περιορισμό, σε ξενοδοχειακές μονάδες ή νοσοκομεία.

Με την παροχή της δυνατότητας προσωρινής αποσύνδεσης της υπηρεσίας Public Pack, η Cytavision βοηθά τις επιχειρήσεις (π.χ. χώρους εστίασης, πρακτορεία στοιχημάτων κ.τ.λ.), για όλη την περίοδο που θα είναι κλειστές, να εξοικονομήσουν κόστη. Μόλις αρθούν οι περιορισμοί, θα μπορούν να ενεργοποιήσουν ξανά τις υπηρεσίες τους.

Είσαι οπτικός τύπος; Δες ένα how-to video!
Μάθε πώς να ενοικιάζεις ταινία εύκολα και γρήγορα από το Video on Demand μας, αλλά και πώς να ενεργοποιείς την υπηρεσία Multiview στο Cytavision Gο!
Δες πώς λειτουργούν και άλλες διευκολύνσεις, στα how-to videos εδώ.

 

Αν έχεις απορίες ή ερωτήσεις, μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στα κανάλια ηλεκτρονικής
εξυπηρέτησης από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Cyta:
Facebook, Twitter και Live Chat μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy

Για να λύσουμε πιθανές απορίες που μπορεί να έχεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας,
ετοιμάσαμε μικρά επεξηγηματικά how-to video! Mπορείς να τα δεις όλα εδώ.