Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Safe Internet - for Home

Η υπηρεσία της Cytanet Safe Internet - for home σου προσφέρει τη δυνατότητα να προστατέψεις τα παιδιά σου από το παράνομο, ανεπιθύμητο και επιβλαβές περιεχόμενο του διαδικτύου. Με ένα εύκολο και πρακτικό τρόπο μπορείς να επιλέξεις τις κατηγορίες διαδικτυακού περιεχόμενου, συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή/και εφαρμογές διαδικτύου, στις οποίες δεν θέλεις να επιτρέψεις την πρόσβαση, καθώς επίσης και να καθορίσεις το χρόνο επιτρεπόμενης πρόσβασης στο διαδίκτυο, για κάθε χρήστη του ηλεκτρονικού σου υπολογιστή.

Η υπηρεσία παρέχεται με προκαθορισμένα προφίλ ώστε να μπορέσεις να τη χρησιμοποιήσεις άμεσα με την εγκατάσταση της. Εάν επιθυμείς μπορείς να διαμορφώσεις τα προφίλ με βάση τις δικές σου ανάγκες, μέσα από μια απλή διαδικασία.

 SAFE INTERNET - FOR HOME παραγγελία  

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος ΣύνδεσηςΔωρεάν-
ΣυνδρομήΔωρεάν-
Οδηγίες Χρήσης/ Παροχής
Η υπηρεσία μπορεί να εγκατασταθεί μέχρι και σε 3 υπολογιστές στο σπίτι σου και μπορείς να δημιουργήσεις μέχρι και 5 διαφορετικά Προφίλ χρηστών. Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας σου, θα δημιουργηθούν αυτόματα 2 Προφίλ. Το Προφίλ parent το οποίο απευθύνεται σε σένα και με αυτό θα έχεις μη ελεγχόμενη πρόσβαση στο διαδίκτυο και το Προφίλ child το οποίο απευθύνεται στα παιδιά σου για ελεγχόμενη πρόσβαση. Στο Προφίλ child έχουν επιλεγεί οι κυριότερες εφαρμογές διαδικτύου και κατηγορίες διαδικτυακού περιεχόμενου τις οποίες η υπηρεσία μας πιστεύει ότι θα πρέπει να αποκοπούν.

* Απαραίτητη προϋπόθεση για παροχή της υπηρεσίας Safe Internet - for home είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο με οικιακά προϊόντα της Cytanet.


Για να γίνεις συνδρομητής στην Υπηρεσία Safe Internet - for home της Cytanet απλά τηλεφώνησε στο 8000-8080, χωρίς χρέωση, ή επισκέψου ένα από τα cytashop, ή στο email: cytanet@call-centre.cyta.com.cy

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ.
Πλεονεκτήματα Προϊόντος/ Υπηρεσίας
 • Προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της Cytanet με οικιακά προϊόντα σύνδεσης στο διαδίκτυο.
 • Δυνατότητα εγκατάστασης του λογισμικού για φιλτράρισμα μέχρι και σε 3 υπολογιστές.
 • Δυνατότητα δημιουργίας μέχρι και 5 διαφορετικών προφίλ χρηστών.
 • Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα από περισσότερες από 60 διαφορετικές κατηγορίες για φιλτράρισμα όπως Ναρκωτικά, Ηλεκτρονικό Τζόγο, Βία, Περιεχόμενο για Ενηλίκους, Κοινωνική Δικτύωση, Αγορές κ.α.
 • Δυνατότητα για μπλοκάρισμα εφαρμογών Η/Υ.
 • Δυνατότητα δημιουργίας White και Black List με διαδικτυακές διευθύνσεις.
 • Δυνατότητα καθορισμού ημερών και ωρών πρόσβασης στο διαδίκτυο.
 • Στατιστικά αποτελέσματα χρήσης της υπηρεσίας και γραφική απεικόνιση των αποτελεσμάτων φιλτραρίσματος.
 • Εξ' αποστάσεως διαχείριση της υπηρεσίας.
   
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.