Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2018

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 27/2018

Νέες συμφωνίες από τη Cytavision για τους ποδοσφαιρόφιλους!

Συνεχίζεται η συνεργασία με την ΚΟΠ

Με νέο περιεχόμενο, αλλά και με ανανέωση επιτυχημένων συνεργασιών συνεχίζει τον προγραμματισμό της η Cytavision για τις επόμενες χρονιές.

Συγκεκριμένα, έχοντας καθιερωθεί ως η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στην Κύπρο, η Cytavision προχώρησε στην υπογραφή των πιο κάτω σημαντικών συμβολαίων:

  • Εντός έδρας αγώνες των ομάδων του πακέτου της ΚΟΠ του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Cyta και του Κυπέλλου Κύπρου για την περίοδο 2019-2022.
  • Ιταλικό Πρωτάθλημα (Serie A), για την περίοδο 2018-2021.
  • Προκριματικοί αγώνες των Ευρωπαϊκών Εθνικών Ομάδων (εκτός αυτών της Εθνικής Κύπρου) για το EURO και το MUNDIAL, για την περίοδο 2018-2022. Μέσα στα ίδια πλαίσια, έχουν εξασφαλιστεί τα δικαιώματα μετάδοσης για τη νέα διοργάνωση της UEFA, Nations League, για την ίδια περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Cytavision κατέχει και τα αποκλειστικά δικαιώματα για όλα τα εντός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια, για τα προκριματικά του UEFA Champions League και UEFA Europa League, όλων των Κυπριακών ομάδων.

Με την ευκαιρία, η Cytavision διαβεβαιώνει τους πελάτες της, ότι θα συνεχίσει να εμπλουτίζει το περιεχόμενό της και να πρωταγωνιστεί στις αποκλειστικές μεταδόσεις σημαντικών αθλητικών γεγονότων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Cyta www.cyta.com.cy.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

22 Ιουνίου 2018

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy