Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
Μοιραζόμαστε μαζί σας τη μαγεία της επικοινωνίας.

Οι «Άγιοι Βασίληδες της Cyta» φέτος δεν τρέχουν αλλά δημιουργούν και τραγουδούν!

Η Cyta, φέτος, επέλεξε να ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τα Χριστούγεννα και μαζί με τρεις γνωστές σχεδιάστριες μόδας, παιδιά της Σχολής Κωφών, τη Χορωδία του Ελληνικού Ωδείου Αρχαγγέλου, καθώς και όλους τους πελάτες της που θα επιλέξουν να αγοράσουν τερματικά από τα καταστήματά της τον Δεκέμβριο και να στηρίξουν μαζί το Ανιχνευτικό Προγράμμα  Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

Η Άννα Φάκα (Anice), η Έφη Παπαϊωάννου (ΕΦΙ), η και η Ραμόνα Φίλιπ, εμπνεύστηκαν από το σκοπό και σχεδίασαν αφιλοκερδώς συλλεκτικά μπλουζάκια, αποκλειστικά για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Cyta. Τα 100 μπλουζάκια από κάθε σχεδιάστρια θα πωλούνται στην τιμή των €25 το καθένα και όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του Προγράμματος.

Μπορείς να προμηθευτείς το μπλουζάκι από τα καταστήματα των σχεδιαστών, όπως φαίνονται πιο κάτω:

Άννα Φάκα - Anice
Κλήμεντος 35, 1061, 1ος όροφος
Έφη Παπαιωάννου - Εφι
Προμηθέως 22, Λευκωσία
Ραμόνα Φιλιπ - Ramona
Αρμενίας 23 ΑΒ, Ramon Filip Showroom, 2003 Στρόβολος Λευκωσία

Παράλληλα, όπως και πέρσι, η Cyta, θα συνεισφέρει και φέτος το συμβολικό ποσό του €1 με κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν πελάτες της σε κινητό ή tablet από τα καταστήματα Cytashop παγκύπρια το μήνα Δεκέμβριο, με μέγιστο ποσό τις €10.000.

Περισσότερες πληφοροριες για το Ανιχνευτικό Πρόγραμμα Ακοής Νεογνων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής
http://www.cpp.org.cy/akoi.asp

...γιατί η επικοινωνία είναι δικαίωμα κάθε παιδιού!