Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
Office 365
cloud marketplace
powersoft365
Fax-on-Email

Cloud Services

Τηλεπληροφορική - Cloud Services

Οι υπηρεσίες Cloud, δηλαδή η παροχή Τεχνολογίας Πληροφορικής υπό μορφή υπηρεσίας αποτελεί τη νέα μεγάλη αλλαγή στον τομέα της Πληροφορικής τα τελευταία χρόνια.


Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Κάντε τώρα την επιχείρηση σας πιο ανταγωνιστική αξιοποιώντας το μοντέλο Cloud Services το οποίο έχει ήδη υιοθετηθεί με επιτυχία στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του έναντι του παραδοσιακού μοντέλου αγοράς λογισμικών εφαρμογών.

Cloud MarketPlace

Καταλληλότητα

H Cyta προχωρεί και προσφέρει το καινοτόμο και σύγχρονο Cloud MarketPlace. Το online κατάστημα με όλες τις απαραίτητες επιχειρησιακές εφαρμογές για τις Cloud υπηρεσίες σας συγκεντρωμένες σε ένα σημείο.

Άφησε τους προβληματισμούς της τεχνολογίας σε εμάς

Υλοποίηση - Δεδομένα - Υποστήριξη

Εσείς και το προσωπικό σας μπορείτε να επικεντρωθείτε σε ό,τι κάνει την εταιρεία σας να ξεχωρίζει και να αφήσετε τον πονοκέφαλο της πληροφορικής σε εμάς και τους συνεργάτες μας.

My Cyta
Email My Cyta είναι ο νέος ενοποιημένος διαδικτυακός λογαριασμός της Cyta ο οποίος σου εξασφαλίζει πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως διαχείριση του λογαριασμού σου, του κινητού σου ή και online παραγγελίες υπηρεσιών.
Κωδικός Πρόσβασης

Νέος πελάτης;

Eγγραφή
 .
Χρυσός Οδηγός
 .
Feedback