Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Cyta Forum

Τι είναι το
Cyta Forum;
Γιατί να
συμμετέχω;
Γίνε και εσύ
τώρα μέλος
του Cyta Forum

Στο Cyta Forum μπορείς να βρεις εύκολα και πρακτικά πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που σε ενδιαφέρουν και να έχεις την υποστήριξη που θες με λίγα μόνο κλικ. Επίσης μπορείς να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα τεχνολογίας και Social Media.

Θέσε το ερώτημα σου τη στιγμή που εσύ επιθυμείς και θα πάρεις πολύ σύντομα την απάντησή σου. Επίσης, σου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσεις και με άλλους χρήστες ή/και να δεις προηγούμενες αναρτήσεις που αναφέρονται στο θέμα που σε ενδιαφέρει και να βρεις έτοιμες απαντήσεις σε αυτό που ψάχνεις.

Οι διαχειριστές του Cyta Forum είναι μια φιλική ομάδα νέων ανθρώπων, στη διάθεσή σου για καθημερινή online εξυπηρέτηση από τις 8 το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα και τα Σαββατοκύριακα από τις 9 το πρωί μέχρι τα μεσάνυκτα. Κατά τις ώρες αυτές, η ερώτηση ή το σχόλιό σου, λαμβάνεται άμεσα από τους διαχειριστές, οι οποίοι φροντίζουν να το απαντήσουν το συντομότερο δυνατό. Φυσικά το Cyta Forum λειτουργεί επί εικοσιτετραώρου βάσεως και είναι δυνατόν να πάρεις την απάντησή σου ανά πάσα στιγμή από οποιοδήποτε χρήστη του Forum που δυνατόν να τη γνωρίζει.

Επιπλέον, είναι καλή τακτική πρώτα να κάνεις αναζήτηση για ένα θέμα που σε απασχολεί και αν δεν υπάρχει η πληροφορία, τότε να κάνεις την ερώτησή σου. Αυτό ίσως σου κερδίσει πολύτιμο χρόνο αναμονής!

Συνδέσου τώρα!

Feedback