Όλα όσα ζητάς

Διάλεξε από ένα πραγματικά ευρύ φάσμα υπηρεσιών, διευκολύνσεων και smartphones, για να ικανοποιήσεις τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σου σε σταθερές και κινητές επικοινωνίες, καθώς και συνδρομητική τηλεόραση. Έχεις την ευελιξία να τροποποιήσεις τον συνδυασμό που επέλεξες αν οι ανάγκες σου διαφοροποιηθούν.

Με τη Cytamobile-Vodafone έχεις πολλές επιλογές για να μπορείς να ζεις στο full τις δυνατότητες του Smartphone σου, μέσω των προγραμμάτων RED, FREEDOM και Youth. Με τα προγράμματα RED έχεις απόλυτο έλεγχο του mobile internet που χρησιμοποιείς. Τα προγράμματα FREEDOM σου παρέχουν πραγματικά απεριόριστο mobile internet.

Μέσω της προπληρωμένης τηλεφωνίας soeasy pay as you go και με σύνδεση μόνο €2 μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα πολλά προγράμματα soeasy, ακόμα και πρόγραμμα με δυνατότητα αγοράς συσκευής με δόσεις. Με τη soeasy μπορείς ακόμα να επιλέξεις ανάμεσα σε Πακέτα Mobile Internet με πολλά MΒ για ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία χρήση.  Αν ξεμείνεις από ΜΒ το Panic Button σου προσφέρεις δωρεάν 500ΜΒ, μια φορά τον μήνα, για να τα χρησιμοποιήσεις σε μια ώρα. Έχεις ακόμα το Σχέδιο Επιβράβευσης soeasy Rewards, για να παίρνεις δώρο κάθε φορά που κάνεις top-up €5 και άνω.

Επλίλεξε ανάμεσα από το ολοκληρωμένο και ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο της υπηρεσίας internet από τη Cyta για να απολαμβάνεις  υψηλές και αξιόπιστες ταχύτητες λήψης και αποστολής. Επιπλέον, θα έχεις δωρεάν έλεγχο και ασφάλεια στο διαδίκτυο για τα παιδιά σου, με την υπηρεσία Safe Internet, προστασία από ιούς και αυτόκλητα μηνύματα και πολλές άλλες διευκολύνσεις.

Με τη Cytavision έχεις την πιο ολοκληρωμένη συνδρομητική τηλεόραση στην κυπριακή αγορά, με ποικίλο αθλητικό και θεματικό περιεχόμενο, σε 100+ δημοφιλή κανάλια και με τις περισσότερες αθλητικές ζωντανές μεταδόσεις. Η υπηρεσία σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης και χρήσης, μέσα από τα ευέλικτα πακέτα, τις ποικίλες διαδραστικές διευκολύνσεις, την εφαρμογή Cytavision Go από το κινητό, το tablet και το laptop, τη δυνατότητα για online αγορά ποδοσφαιρικών αγώνων-pay per view και τη μεγάλη ταινιοθήκη-video on demand, με ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα.

Στη Cyta έχεις ακόμα και τη δυνατότητα να πάρεις μόνο σταθερή τηλεφωνία αν αυτή είναι η μοναδική υπηρεσία που χρειάζεσαι τη δεδομένη στιγμή. Έχεις επίσης δωρεάν τηλεφωνικές διευκολύνσεις και δυνατότητα προγραμματισμού και διαχείρισης της υπηρεσίας ηλεκτρονικά.