Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Cyta Forum

Τι είναι το
Cyta Forum;
Γιατί να
συμμετέχω;
Γίνε και εσύ
τώρα μέλος
του Cyta Forum

Το Cyta Forum είναι ένας διαδικτυακός χώρος ανοιχτός προς το κοινό, τον οποίο δημιουργήσαμε για να μπορούν τα μέλη του να ξεκινούν συζητήσεις, να ανταλλάσουν απόψεις, ιδέες και να μοιράζονται πληροφορίες για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Λειτουργεί ως μία διαδικτυακή κοινότητα με στόχο να βοηθήσει και να ενημερώσει το κοινό για οτιδήποτε αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Cyta, καθώς και για να τους κρατά σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία και τα Social Media.

Η περιήγηση στο Cyta Forum είναι πανεύκολη! Οι κατηγορίες του είναι διαμορφωμένες ανά Υπηρεσία/Προϊόν. Επιπρόσθετα, υπάρχουν οι κατηγορίες «Τεχνολογία» και «Social Media», για διάφορα θέματα τεχνολογίας και κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και η κατηγορία «English Speaking Community» για τους Αγγλόφωνους πελάτες μας.

Για να βρεις κάτι σχετικό με ένα προϊόν ή/και υπηρεσία που σε ενδιαφέρει ή ένα άρθρο τεχνολογίας απλώς χρησιμοποίησε το πεδίο αναζήτησης, βάζοντας μία λέξη-κλειδί ή μια φράση. Υπάρχουν ήδη πάρα πολλές συζητήσεις και απαντήσεις σε όλες τις κατηγορίες. Επιπλέον ανά πάσα στιγμή μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στη συζήτηση και να ρωτήσεις ότι θες για το θέμα που σε ενδιαφέρει.

Συνδέσου τώρα!

Feedback