Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

soeasy International Freebie

Διάλεξε και ενεργοποίησε το πρόγραμμα που θέλεις, κάνε top-up €10 και άνω και θα παίρνεις δωρεάν τοπικές κλήσεις ή SMS και Mobile Internet ή διεθνείς κλήσεις για 30 μέρες- επιπρόσθετα από το ποσό που έχεις κάνει top-up.

Πολλά να πεις, λίγος χρόνος;
Τότε διάλεξε το soeasy
Talk Freebie


Στέλνεις SMS και σερφάρεις στο internet; Δοκίμασε το soeasy
Text & Surf Freebie


Τηλεφωνείς συχνά στο εξωτερικό; Τότε διάλεξε το soeasy
International Freebie


International

Μήπως επικοινωνείς συχνά με τους φίλους ή την οικογένεια σου στο εξωτερικό από το κινητό σου; Τότε διάλεξε το soeasy International Freebie
Απλά στείλε on soeasy inter στο 8000 από το soeasy κινητό σου, ή κάνε log in στο My Cyta για να ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα - μετά κάνε top-up €10 και άνω για να πάρεις δωρεάν λεπτά για να τηλεφωνείς σε όλα τα σταθερά και κινητά τηλέφωνα 38 χωρών.

Ενεργοποίησε το soeasy International


Top-up

Και θα πάρεις επιπλέον δωρεάν
για 30 μέρες
Και θα πάρεις δώρο άμεσα ή
βαθμούς από το soeasy Rewards
€10 15 λεπτά για διεθνείς κλήσεις  ή 100 βαθμοί
€20 45 λεπτά για διεθνείς κλήσεις  ή 200 βαθμοί
€35 90 λεπτά για διεθνείς κλήσεις  ή 350 βαθμοί

Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις από Κύπρο προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα συγκεκριμένων χωρών. Τα δωρεάν λεπτά ισχύουν για 30 ημέρες.

Τι θα πάρεις

Ενεργοποίησε το πρόγραμμα και κάνε top-up το λιγότερο €10 για να πάρεις δωρεάν διεθνή λεπτά για 30 μέρες - επιπρόσθετα από το ποσό που έχεις κάνει top-up. Αν κάνεις ξανά top-up μέσα στο διάστημα των 30 ημερών, τότε θα πάρεις ξανά τα δωρεάν διεθνή λεπτά που θα ισχύουν για τις επόμενες 30 ημέρες.

Μην ξεχνάς ότι με το πρόγραμμα soeasy International θα έχεις επιπλέον:

  • Happy Hours: μιλάς 20% φθηνότερα καθημερινά με οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό 38 χωρών από τις 20:00 μέχρι τις 8:00 πμ.
  • Happy National Days: μιλάς 20% φθηνότερα καθ' όλη τη διάρκεια της εθνικής ημέρας κάθε χώρας.
  • Δωρεάν Τοπικές Κλήσεις: 40 δωρεάν λεπτά προς όλα τα κινητά soeasy International με τη συμπλήρωση 100 λεπτών κλήσεων προς τις συγκεκριμένες χώρες.

Τι χρειάζεται να γνωρίζεις

  • Ποιες χώρες συμπεριλαμβάνονται;
  • Το soeasy International Freebie είναι διαθέσιμο για όλους τους πελάτες που βρίσκονται στο πρόγραμμα soeasy Classic. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το soeasy Talk ή το soeasy Text & Surf Freebie.
  • Χρειάζεται να ενεργοποιήσεις το soeasy International την πρώτη φορά και μετά να κάνεις top-up €10 ή και περισσότερα για να παίρνεις τα δωρεάν διεθνή λεπτά.
  • Θα πάρεις τα δωρεάν διεθνή λεπτά αν ενεργοποιήσεις το πρόγραμμα πριν να κάνεις top-up.
  • Για απενεργοποίηση του soeasy International και μεταφορά στο soeasy Classic στείλε off soeasy inter στο 7000 από το soeasy κινητό σου, ή κάνε log in στο My Cyta (χρέωση €1).
  • Για να μάθεις σε ποιο πρόγραμμα είσαι πληκτρολόγησε *114*3# και για να μαθαίνεις το υπόλοιπο των Freebies σου *110*1#.

Δες τους Όρους & Προϋποθέσεις για το soeasy International Freebie

Μάθε περισσότερα για τη soeasy

soeasy Rewards

soeasy Rewards

Κάθε φορά που κάνεις top-up παίρνεις ένα δώρο. Λεπτά Ομιλίας, SMS, ταξίδια, gadgets και μοναδικές εμπειρίες σε περιμένουν. Γιατί στον κόσμο της soeasy πάντα επιβραβεύεσαι!

Κάνε Top-up

Κάνε Top-up

Μπορείς να πιστώνεις το λογαριασμό σου 24 ώρες το 24ωρο, απευθείας από το κινητό σου ή από την ιστοσελίδα της Cyta γρήγορα, εύκολα και απόλυτα ασφαλισμένα.

Πρόσθεσε Mobile Internet

Πρόσθεσε Mobile Internet

Μπες στο internet από το κινητό σου επιλέγοντας ένα από τα πακέτα της υπηρεσίας soeasy Mobile Internet που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες.

Feedback