Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Περιαγωγή με Δορυφορική Κάλυψη

 • Δορυφόρος Thuraya
 • Περιαγωγή σε πλοία
 • Περιαγωγή σε αεροπλάνα

Αν είσαι πελάτης Προγραμμάτων Συμβολαίου και ταξιδεύεις σε απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου, όπου το δίκτυο GSM δεν είναι διαθέσιμο, μπορείς να συνδεθείς με το δορυφορικό δίκτυο Thuraya, το οποίο καλύπτει σχεδόν το 40% του πλανήτη.

Για να συνδεθείς με το δορυφορικό δίκτυο Thuraya θα πρέπει να εισάγεις την κάρτα SIM σου σε ένα δορυφορικό τηλέφωνο Thuraya τα οποία είναι διαθέσιμα στην Κυπριακή αγορά.

Τα τηλέφωνα μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά τόσο δορυφορικά όσο και σε δίκτυο GSM, ενώ συνδέονται στον δορυφόρο όταν βρίσκεσαι εκτός λήψης του δικτύου GSM. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα, μέσω του μενού του κινητού σου τηλεφώνου, να επιλέξεις μεταξύ δορυφορικής λειτουργίας και λειτουργίας GSM.

Τέλος, τα περισσότερα δορυφορικά τηλέφωνα Thuraya, προσφέρουν δυνατότητα προσδιορισμού θέσης μέσω GPS (Global Positioning System) με ακρίβεια 100 μέτρων, προσφέροντας σου ένα ισχυρό εργαλείο πλοήγησης και προσωπικής ασφάλειας.

Πού να το χρησιμοποιήσω;

Το δορυφορικό δίκτυο Thuraya παρέχει κάλυψη σε χώρες της Ευρώπης, της Κεντρική και Βόρειας Αφρικής, της Κεντρικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη στην Ερυθρά Θάλασσα, στην Μεσόγειο, στην Αραβική Θάλασσα, στην Βόρεια Θάλασσα, στην Βαλτική, στη Νεκρά Θάλασσα, στην Κασπία Θάλασσα, στην Μαύρη Θάλασσα και σε περιοχές του Ινδικού Ωκεανού.

Χάρτης Κάλυψης

Ενημερωτικό μήνυμα

Με τη σύνδεσή σου με το δορυφορικό δίκτυο Thuraya, θα λάβεις το ακόλουθο ενημερωτικό μήνυμα SMS:
"ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ THURAYA. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡ. ΤΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ, SMS ΚΑΙ MOBILE INTERNET ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ: www.cyta.com.cy/roaming/el.
Cytamobile-Vodafone."

Πόσα στοιχίζει;

 • Τα τέλη για εξερχόμενες κλήσεις, εξερχόμενα SMS, κλήσεις Φαξ και Δεδομένων και dial-up σύνδεσης μέσω του Δορυφορικού Δικτύου Thuraya είναι σύμφωνα με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο Thuraya, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15%, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Τα τέλη εξερχόμενων κλήσεων από το δίκτυο Thuraya (περιλαμβάνεται και η προώθηση κλήσεων) διαμορφώνονται ανάλογα με την χώρα προορισμού της κλήσης.
 • Οι εισερχόμενες κλήσεις ενόσω σε Διεθνή Περιαγωγή στο δορυφορικό δίκτυο Thuraya χρεώνονται με €1,3767/λεπτό (συμπ. του ΦΠΑ).
 • Αρχικό διάστημα χρέωσης: 60 δευτερόλεπτα.
 • Επόμενα διαστήματα χρέωσης: 60 δευτερόλεπτα.
 • Δεν υπάρχουν τέλη για περιόδους μη αιχμής.
 • Τα εισερχόμενα SMS είναι δωρεάν.
 • Οι κλήσεις άμεσης ανάγκης στο 112, 999, 911 είναι δωρεάν.

Αν είσαι πελάτης Προγραμμάτων Συμβολαίου μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό σου όταν ταξιδεύεις με κρουαζιερόπλοιο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι υπάρχει συμφωνία περιαγωγής μεταξύ της Cytamobile-Vodafone και του δικτύου Maritime που συνεργάζεται με το πλοίο που ταξιδεύεις.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε δίκτυο Maritime είναι αναλόγως των υπηρεσιών που υποστηρίζει το κάθε δίκτυο. Για παράδειγμα εάν δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία Διεθνούς Περιαγωγής για GPRS, τότε δεν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες δεδομένων, όπως για παράδειγμα να σερφάρεις στο διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία υπάρχουν διαθέσιμες στα πλοία που υποστηρίζουν την υπηρεσία Maritime.

Που μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Μόλις το δίκτυο απομακρυνθεί από τη ξηρά και εισέλθει σε διεθνή ύδατα και δεν υπάρχει πλέον κάλυψη από οποιοδήποτε επίγειο δίκτυο GSM, τότε η υπηρεσία Maritime θα ενεργοποιηθεί. Με τη σύνδεσή σου στο maritime δίκτυο, θα λάβεις το ακόλουθο ενημερωτικό μήνυμα SMS:

"ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ! ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΛΟΙΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡ. ΤΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ, SMS ΚΑΙ MOBILE INTERNET ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ WIFI (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ) Η ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: www.cyta.com.cy/roaming/el.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! Cytamobile-Vodafone.”

Για πλήρη λίστα με τα δίκτυα κάνε κλίκ εδώ

Πόσα στοιχίζει;
Το τέλος για:

 • Εξερχόμενες Κλήσεις θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο Maritime, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15%, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Εισερχόμενες Κλήσεις θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο Maritime, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15% και επιπλέον το κόστος διεθνούς τηλεφωνίας προς τη χώρα που ανήκει το δίκτυο Maritime, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Εξερχόμενα Γραπτά Μηνύματα θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο Maritime, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15%, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Εισερχόμενα Γραπτά Μηνύματα – είναι δωρεάν.
 • Υπηρεσίες Δεδομένων θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο Maritime, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15%, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Εξερχόμενα και Εισερχόμενα Μηνύματα Πολυμέσων θα είναι ως εξής:

 • Υπηρεσίες Δεδομένων Τέλη
  €/mms με ΦΠΑ (19%)
  Αποστολή MMS (< 30KB) 0,7523
  Αποστολή MMS (> 30KB) 1,2606
  Παραλαβή MMS 0,7523

Αν είσαι πελάτης Προγραμμάτων Συμβολαίου τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου με ασφάλεια όταν ταξιδεύεις και με αεροπλάνο. Μέχρι τώρα ενόσω ταξίδευες με αεροπλάνο λόγω του κίνδυνου για παρεμβολές από το κινητό σου τηλέφωνο, στα συστήματα του αεροσκάφους, δεν ήταν δυνατό να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου τηλέφωνο. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι υπάρχει συμφωνία περιαγωγής μεταξύ της Cytamobile-Vodafone και του δικτύου που προσφέρει υπηρεσίες In-Flight που συνεργάζεται με την αεροπορική εταιρεία που ταξιδεύεις.

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες σε κάθε δίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες In-Flight είναι αναλόγως των υπηρεσιών που υποστηρίζει το κάθε δίκτυο. Για παράδειγμα εάν δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία Διεθνούς Περιαγωγής για GPRS, τότε δεν θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε υπηρεσίες δεδομένων, όπως για παράδειγμα να σερφάρεις στο διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία υπάρχουν διαθέσιμες στα αεροπλάνα που υποστηρίζουν την υπηρεσία περιαγωγής In-Flight.

Που μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου τηλέφωνο πάνω σε αεροσκάφη αεροπορικών εταιρειών τα οποία συνεργάζονται με δίκτυα που προσφέρουν υπηρεσίες In-Flight, με τα οποία η Cytamobile-Vodafone έχει συμφωνία Διεθνούς Περιαγωγής. Μόλις το αεροπλάνο φτάσει το κατάλληλο ύφος, μετά την απογείωση, τότε η υπηρεσία περιαγωγής In-Flight θα ενεργοποιηθεί και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου με ασφάλεια. Με τη σύνδεσή σου στο inflight δίκτυο, θα λάβεις το ακόλουθο ενημερωτικό μήνυμα SMS:

“ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠ. ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡ. ΤΩΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ, SMS ΚΑΙ MOBILE INTERNET ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΕΛΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΑΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ WIFI (ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ) Η ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ: www.cyta.com.cy/roaming/el.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ! Cytamobile-Vodafone.”

Για πλήρη λίστα με τα δίκτυα κάνε κλίκ εδώ

Πόσα στοιχίζει;
Το τέλος για:

 • Εξερχόμενες Κλήσεις θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες In-Flight, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15%, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Εισερχόμενες Κλήσεις θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες In-Flight, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15% και επιπλέον το κόστος διεθνούς τηλεφωνίας προς τη χώρα που ανήκει το δίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες In-Flight, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Εξερχόμενα Γραπτά Μηνύματα θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο που προσφέρει υπηρεσίες In-Flight, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15%, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ. Εισερχόμενα Γραπτά Μηνύματα – είναι δωρεάν.
 • Υπηρεσίες Δεδομένων θα είναι ίσο με τα αντίστοιχα τέλη περιαγωγής που εφαρμόζει το ξένο συνεργαζόμενο δίκτυο που προσφέρει υπηρεσίες In-Flight, προσαυξημένα με χρέωση Διεθνούς Περιαγωγής της τάξεως του 15%, συν επιπλέον 19% ΦΠΑ.
 • Εξερχόμενα και Εισερχόμενα Μηνύματα Πολυμέσων θα είναι ως εξής:
 • Υπηρεσίες Δεδομένων Τέλη
  €/mms με ΦΠΑ (19%)
  Αποστολή MMS (< 30KB) 0,7523
  Αποστολή MMS (> 30KB) 1,2606
  Παραλαβή MMS 0,7523

 

Feedback