Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2018

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 20/2018

Με 1119 συμμετοχές και 21 βραβεία έληξε
ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Cyta

«Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!»

Με επιτυχία έληξε ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής που διοργάνωσε η Cyta, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με θέμα «Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!».

Η Cyta παρέλαβε 1119 σχέδια από μαθητές της Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η επιλογή των 21 έργων (τρία από κάθε ηλικιακή ομάδα) που θα βραβεύσει η Cyta, έγινε από Κριτική Επιτροπή, την οποία απάρτιζαν άτομα με γνώσεις και εμπειρία στις καλές τέχνες από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τη Cyta και επιλέγηκαν τρία (3) σχέδια από κάθε ηλικιακή ομάδα.

Τα ονόματα των παιδιών, τα σχέδια των οποίων βραβεύονται, φαίνονται στον πίνακα εδώ.
Περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Cyta
https://www.cyta.com.cy/paidikos-diagonismos-zografikis.

Τα παιδιά θα βραβευθούν στις 20 Μαΐου 2018, στο πάρκο Ακρόπολης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βιβλίου Nicosia Bookfest 2018, μια διοργάνωση την οποία στηρίζει και παρουσιάζει η Cyta.

Η Cyta ευχαριστεί όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν με τόσο ενθουσιασμό στο κάλεσμά της, αφιέρωσαν χρόνο και παρουσίασαν μέσα από τα δικά τους μάτια τη μαγεία της επικοινωνίας, ταξιδεύοντας στον κόσμο του παραμυθιού. Επίσης, ευχαριστεί το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τη συνεργασία, την Κριτική Επιτροπή για το δύσκολο έργο της και όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που ενθάρρυναν και στήριξαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο, οι 1119 συμμετοχές του διαγωνισμού, μαζί με τα 21 νικητήρια έργα, θα εκτεθούν σε υπαίθριες εκθέσεις σε όλη την Κύπρο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκθέσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

16 Μαΐου 2018

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: CytaPressOffice@cyta.com.cy