Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2017

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 57/2017

“Πράσινα” όλα τα Cytashop
Πιστοποιητικό περιβαλλοντικής ποιότητας Green Office από τη CYMEPA στα καταστήματα Cyta

Πιστοποιητικά Green Office, για την ποιότητα περιβαλλοντικής διαχείρισης και λειτουργίας των καταστημάτων τους, παρέλαβαν από την Επίτροπο Περιβάλλοντος, κυρία Ιωάννα Παναγιώτου όλοι οι υπεύθυνοι των Cytashop παγκύπρια, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017.

Η επίδοση των πιστοποιητικών έγινε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta, στη Λευκωσία, τα οποία αξίζει να σημειωθεί, ότι είχαν ήδη κερδίσει τη σχετική πιστοποίηση από τον περασμένο Μάιο.

Το Green Office είναι ένα πιλοτικό πρωτοποριακό σήμα περιβαλλοντικής ποιότητας για κτήρια και γραφεία. Η απόκτησή του προϋποθέτει:

  • εφαρμογή και τήρηση αυστηρών κριτηρίων που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας και νερού,
  • διαχείριση απορριμμάτων,
  • χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών,
  • ποιότητα τροφής και ποτών,
  • μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου και
  • περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Το Πρόγραμμα τυγχάνει διαχείρισης από την Κυπριακή Ένωση Προστασίας του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος CYMEPA και είναι υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Επίτροπος Περιβάλλοντος τέλεσε και τα εγκαίνια της «Περιβαλλοντικής Γωνιάς» που έχει δημιουργηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο των κτηρίων των Κεντρικών Γραφείων του Οργανισμού, για αξιοποίηση από το προσωπικό της Cyta για ανακύκλωση διαφόρων υλικών.  

Η πολιτική της Cyta για το περιβάλλον αγκαλιάζει όλους τους τομείς της κοινωνίας και εκφράζεται μέσα από την ευθύνη της προς τους πελάτες, το προσωπικό, τους συνεργάτες και προμηθευτές της και, γενικά, προς την κοινωνία και το κράτος. Πολιτική, την οποία έχει διαμορφώσει από το 2001, με τη δέσμευση να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που συνεισφέρουν στην αειφόρο ανάπτυξη και να εργάζεται για την ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων από τη λειτουργία της στο περιβάλλον.

Βίντεο

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

5 Δεκεμβρίου 2017

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy