Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 49/2016

Πρωτάθλημα Cyta
14 ομάδες, 14 τυχεροί ποδοσφαιρόφιλοι, στο νέο online διαγωνισμό της Cyta

Διαδικτυακό διαγωνισμό για τους φίλους του ποδοσφαίρου με τίτλο «Θυμάσαι τη φάση;» διοργανώνει η Cyta από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με το διαγωνισμό, ο οποίος υπόσχεται πλούσια δώρα, οι συμμετέχοντες καλούνται να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τη μνήμη τους σε σημαντικά στιγμιότυπα του Πρωταθλήματος Cyta. Κάθε διαγωνιζόμενος παρακολουθεί στιγμιότυπα αγώνων, τα οποία «παγώνουν» λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους και στη συνέχεια τους ζητείται να σημειώσουν την έκβασή τους, επιλέγοντας ανάμεσα σε τρείς πιθανές απαντήσεις.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι που απαντούν σωστά, τουλάχιστον σε μια ερώτηση, συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν συνολικά τέσσερα εισιτήρια διαρκείας και δέκα φανέλες της ποδοσφαιρικής τους ομάδας. 

Ως χορηγός του Πρωταθλήματος Cyta μέχρι το 2019, ο Οργανισμός, μέσα από τις σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες του, δίνει την ευκαιρία στο φίλαθλο κοινό να «θυμάται όλες τις φάσεις» του αγαπημένου του αθλήματος.

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό, καθώς και για περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και προϋποθέσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.cyta.com.cy.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

17 Οκτωβρίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy