Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 25/2016

10-5-2016
Απάντηση σε δημοσιεύματα
Η Cyta Ελλάδος προσθέτει δύναμη στην αξία του ομίλου Cyta

Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν στη Cyta Ελλάδος, ο όμιλος Cyta διευκρινίζει τα ακόλουθα:

  • Η Cyta Ελλάδος προσθέτει δύναμη στη συνολική αξία του ομίλου Cyta και είναι μία επένδυση με στρατηγικά χαρακτηριστικά στην αγορά τηλεπικοινωνιών της Ελλάδας.
  • Το όποιο επιχειρηματικό ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τη Cyta Ελλάδος, πιστοποιεί την αξία της εταιρείας. Με δυο λόγια, αναγνωρίζεται και από τους ανταγωνιστές της πως κάνει καλά τη δουλειά της και έχει δυναμική προοπτική.
  • Διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει πρόταση ενδιαφέροντος για τη Cyta Ελλάδος και δεν διενεργείται καμία σχετική διαδικασία.
  • Ήδη, ετοιμάζεται το πενταετές επιχειρησιακό σχέδιο της εταιρείας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων και διεθνώς καταξιωμένων συμβούλων.
  • Ο όμιλος Cyta στέκεται δίπλα στη Cyta Ελλάδος στην πορεία ανάπτυξής της στην ελληνική αγορά. Με την εμπιστοσύνη των 300.000 συνδρομητών στην Ελλάδα, το υπερσύγχρονο δίκτυο υποδομών οπτικών ινών, πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, προσβλέπει στη μεγιστοποίηση της αξίας της, μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων προκλήσεων.
  • Στην κατεύθυνση αυτή, ο όμιλος Cyta στηρίζει την είσοδο της Cyta Ελλάδος στην αγορά νέων υπηρεσιών στην Ελλάδα και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta

17 Μαΐου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy