Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 13/2016

Σε Μόντε Κάρλο, Βασιλεία και Μιλάνο
θα ταξιδέψουν οι νέοι τυχεροί συνδρομητές της Cytavision

Δίνοντας συνέχεια στην υπόσχεσή της, η Cytavision προσφέρει και πάλι την ευκαιρία στους συνδρομητές των πακέτων Full Pack και Sports Plus να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες με άλλα τρία διπλά ταξιδιωτικά πακέτα:

  • στις 17 Απριλίου, για τον τελικό διπλού ανδρών και τον τελικό ανδρών τένις του ATP World Tour Masters 1000, στο φημισμένο θέρετρο του Μόντε Κάρλο στο Μονακό,
  • στις 18 Μαΐου για τον τελικό του UEFA Europa League στη Βασιλεία της Ελβετίας και
  • στις 28 Μαΐου για τον τελικό του UEFA Champions League στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Ήδη, τέσσερεις τυχεροί συνδρομητές της Cytavision έχουν κερδίσει τέσσερα διπλά ταξιδιωτικά πακέτα τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο, όπου έζησαν κορυφαία αθλητικά γεγονότα από κοντά:

  • τον αγώνα του UEFA Europa League μεταξύ Schalke και ΑΠΟΕΛ, στο Ντίσελντορφ,
  • τη Formula 1 στο Abu Dhabi Grand Prix, στο Abu Dhabi,
  • τον αγώνα του UEFA Champions League μεταξύ Ολυμπιακού και Arsenal στην Αθήνα και
  • τον αγώνα της Premier League μεταξύ Liverpool και Arsenal στο Λίβερπουλ.

Όλοι οι συνδρομητές των πακέτων Full Pack και Sports Plus της Cytavision μπαίνουν, αυτόματα, σε κλήρωση για να κερδίσουν διπλά ταξιδιωτικά πακέτα και να ζήσουν από κοντά τις πιο θρυλικές αναμετρήσεις από όλα τα σπορ. Το κάθε ταξιδιωτικό πακέτο για αυτούς τους συνδρομητές περιλαμβάνει: Δύο αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, μετακινήσεις μεταξύ αεροδρομίου και ξενοδοχείου, και φυσικά, δύο εισιτήρια διακεκριμένης θέσης για τους αγώνες.

Η Cytavision, με την ενέργεια αυτή, επιβραβεύει τους συνδρομητές της, τους οποίους, σε κάθε αθλητική σεζόν, “ταξιδεύει” καθημερινά στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα, παγκοσμίως, μέσα από τα 20 αθλητικά κανάλια και τις πολλές αποκλειστικές αναμετρήσεις που προσφέρει.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

23 Μαρτίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy