Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 10/2016

«Ώρα της Γης»

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016, στις 8.30 μμ, εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες  σε όλο τον κόσμο, θα σβήσουν τα φώτα για μια ώρα, την «Ώρα της Γης», σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές. Η ομάδα για την «Ώρα της Γης Κύπρου», έχει θέσει ως στόχο για το 2016, τη μείωση χρήσης της πλαστικής σακούλας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η  Cyta, στηρίζει ενεργά τις εκδηλώσεις για την «Ώρα της Γης» στην Κύπρο και καλεί το κοινό να συμμετάσχει σε αυτή τη συμβολική πράξη και να σβήσει τα φώτα για μια ώρα το βράδυ του Σαββάτου.

Η Cyta συμβάλλει σε αυτή την εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον, προβαίνοντας διαχρονικά και συστηματικά σε δράσεις εξοικονόμησης ενέργειας. Μεταξύ άλλων ενεργειών και με τη βοήθεια του προσωπικού της, μείωσε το φωτισμό στα γραφεία της. Η μείωση του φωτισμού, σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της, αλλά και άλλες ενέργειες εξοικονόμησης, συνέβαλαν στη μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας. Η ενέργεια αυτή αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη απόδειξη της περιβαλλοντικής υπευθυνότητας του Οργανισμού και της ευαισθησίας του σε θέματα που απασχολούν τόσο την τοπική, όσο και την παγκόσμια κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της «Ώρας της Γης Κύπρου», να υπογράψετε και να προωθήσετε την εκστρατεία για «Μείωση της πλαστικής σακούλας»: www.earthhourcy.org

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

18 Μαρτίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy