Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2016

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 15/2016

Η Cyta στη μάχη κατά της πειρατείας νόμιμου περιεχομένου!

Η πειρατεία νόμιμου τηλεοπτικού περιεχομένου στο οποίο η Cyta έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις, αποτελεί μια ανοικτή πληγή που βλάπτει τους συνδρομητές που εμπιστεύτηκαν τις υπηρεσίες της Cytavision και καταβάλλουν τη συνδρομή τους για την υπηρεσία αυτή.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία που έγινε από τη Cyta στη βάση συγκεκριμένων στοιχείων, η Αστυνομία, προχώρησε χθες στη σύλληψη, βάσει δικαστικών ενταλμάτων, δύο προσώπων ηλικίας 49 και 33 χρόνων, και οι δύο από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με χθεσινό δελτίο τύπου της Αστυνομίας, προηγήθηκε έρευνα βάσει δικαστικών ενταλμάτων στις οικίες των συλληφθέντων, όπου εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα στοιχεία ως τεκμήρια. 

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διατάγματα εξαήμερης κράτησής τους.

Η Cyta καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεχτικό σε σχέση με διαφημιζόμενες υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης και να διερευνά τη νομιμότητά τους. 

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

8 Απριλίου 2016

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy