Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 56/2015

US Open και EuroBasket, ζωντανά, στη Cytavision

Η Cytavision συνεχίζει να προσφέρει στους συνδρομητές της, νέο εμπλουτισμένο θέαμα και νέες συγκινήσεις, από κορυφαίες αθλητικές μεταδόσεις, όπως το US Open και το EuroBasket.

Συγκεκριμένα, από τις 31 Αυγούστου μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, οι λάτρεις του τένις θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις αναμετρήσεις του US Open 2015, του τέταρτου και τελευταίου Grand Slam της χρονιάς, από τα κανάλια Eurosport και Eurosport2 (θέσεις 231 και 232 αντίστοιχα).

Τα μεγαλύτερα ονόματα της αντισφαίρισης, παγκοσμίως, υπόσχονται να δώσουν συναρπαστικές μάχες για την κατάκτηση του σπουδαίου τίτλου, στα σκληρά γήπεδα του Flushing Corona Park της Νέας Υόρκης, ενώ σημαντικοί σχολιαστές θα μεταφέρουν τον παλμό των αγώνων.

Το EuroBasket 2015 θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, αποκλειστικά στα πέντε κανάλια Cytavision Sports (θέσεις 201-205) και στο Cytavision Sports HD (θέση 200). Οι αγώνες θα διεξάγονται στη Γερμανία, την Κροατία, τη Λετονία και τη Γαλλία, μέχρι τις 20 Σεπτέμβριου.

Η Cytavision έχει εξασφαλίσει όλους τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος, καθώς και άλλους σημαντικούς αγώνες μπάσκετ, έτσι ώστε το φίλαθλο κοινό να απολαύσει πολλές κρίσιμες αναμετρήσεις.

Τα έξι κανάλια Cytavision Sports και τα δύο κανάλια Eurosport είναι διαθέσιμα στους συνδρομητές του Full Pack, ενώ το κανάλι Cytavision Sports 5 είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα της Cytavision.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ισχύει δωρεάν εγκατάσταση 1ου και 2ου αποκωδικοποιητή, καθώς επίσης και 33% έκπτωση στο Sports Plus για 3 μήνες, για νέους συνδρομητές.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των διοργανώσεων και τους όρους των προσφορών, βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

3 Σεπτεμβρίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy