Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 61/2015

Τα δεδομένα αλλάζουν
Η Cyta στην τελική ευθεία ολικής αναβάθμισης των δικτύων της

Στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο χώρο των τηλεπικοινωνιών, είναι επιβεβλημένη η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη υποδομών και υπηρεσιών για τους οργανισμούς εκείνους που κατέχουν ηγετική θέση και πρωταγωνιστούν στον τομέα τους.

Η Cyta βρίσκεται στην πορεία υλοποίησης του μεγάλου έργου ολικής αναβάθμισης και ριζικού εκσυγχρονισμού των δικτύων της, σταθερών (μετάβαση σε δίκτυο ευρυζωνικής σταθερής τηλεφωνίας), κινητών (εισαγωγή δικτύου 4G) και ευρυζωνικών επικοινωνιών (αναβάθμιση ταχυτήτων πρόσβασης Internet), σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Είναι μία τιτάνια προσπάθεια, που γίνεται, παράλληλα για όλα τα δίκτυα, με την υπευθυνότητα, την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία της Cyta.

Ο ριζικός εκσυγχρονισμός  αλλάζει τα δεδομένα και θα προσφέρει στους Πελάτες του Οργανισμού τις πλέον εξελιγμένες υπηρεσίες σταθερών, κινητών και ευρυζωνικών δικτύων, με υποστήριξη και εξυπηρέτηση που συγκρίνονται με τους κορυφαίους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς διεθνώς.

Κατά τη διάρκεια των ιδιαίτερα σύνθετων και απαιτητικών εργασιών μετάβασης και εφαρμογής λειτουργίας των νέων δικτύων, ενδέχεται να παρουσιάζονται, περιστασιακά και για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα, επιμέρους τεχνικά ζητήματα. Η Cyta αναγνωρίζει ότι αυτά είναι πιθανό να επηρεάσουν την επικοινωνία Πελατών της. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του Οργανισμού επιλαμβάνονται άμεσα και καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την όσο το δυνατό συντομότερη και αποτελεσματικότερη αντιμετώπισή τους.

Γνωρίζουμε τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας που έχουν οι Πελάτες μας. Ζητούμε την κατανόησή τους για τα όποια, πρόσκαιρα, θέματα παρουσιαστούν. Για όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού η εξέλιξη και η αξιοπιστία των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι η πρώτη προτεραιότητα. Και την αξιοπιστία αυτή θα δυναμώσουμε, ακόμη περισσότερο, με το μεγάλο έργο αναβάθμισης των δικτύων της Cyta σε όλη την Κύπρο.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

14 Οκτωβρίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy