Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
CYTA

Δελτία Τύπου 2015

ΠΙΣΩ

 

 

ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ 17/2015

Η Cytavision φιλοξένησε και μετέδωσε ζωντανά τα βραβεία PASP Top Goals Holland & Barrett

Ακόμα μια γιορτή του ποδοσφαίρου «έπαιξε» στην έδρα της Cytavision

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 27 Απριλίου, η εκδήλωση για τη βράβευση των καλύτερων γκολ της χρονιάς 2014-2015, “PASP Top Goals Holland & Barrett”, με διοργανωτή τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών.

Η Cytavision, ως η κορυφαία πλατφόρμα ψυχαγωγίας στην Κύπρο, απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι το πληρέστερο αθλητικό θέαμα παίζει στην έδρα της, φιλοξενώντας, για δεύτερη χρονιά, την εκδήλωση στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta και μεταδίδοντάς την ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports5.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο κ. Ανδρέας Μαραγκός, Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta, σημείωσε ότι το θέαμα που πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές, σχεδόν στην ολότητά του, το ζήσαμε τηλεοπτικά από τα δέκα αθλητικά κανάλια της Cytavision και πρόσθεσε ότι η Cyta θα συνεχίσει να υλοποιεί με συνέπεια τη στρατηγική της για συνεχή εμπλουτισμό του περιεχομένου της, ισχυροποιώντας την πρωταγωνιστική της θέση στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Στην εκδήλωση, με παρουσιαστές τους αθλητικογράφους κ. Άλκη Μπότσο και κα Μαίρη Ταραλίδου, τιμήθηκαν οι σκόρερ των δέκα καλύτερων τερμάτων της ποδοσφαιρικής σεζόν, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, καθώς και η πρώτη σκόρερ του γυναικείου πρωταθλήματος, ως προσθήκη στα φετινά βραβεία. Παράλληλα, έγιναν και δύο τιμητικές βραβεύσεις σε ποδοσφαιριστές για τη συνεισφορά τους στο κυπριακό ποδόσφαιρο: Ο Γκουστάβο Μαντούκα τιμήθηκε για τις επιδόσεις του στο σκοράρισμα και παρέλαβε το βραβείο από τον Πρόεδρο του ΠΑ.Σ.Π. κ Σπύρο Νεοφυτίδη, ενώ ο Θεοδόσης Κύπρου τιμήθηκε με το βραβείο ήθους από τη Cytavision και τον ΠΑ.Σ.Π., για τη σωτήρια ενέργειά του προς λουόμενο που κινδύνεψε με πνιγμό. Το τιμητικό βραβείο απένειμε ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ. Μιχάλης Αχιλλέως.

Ο Κύπριος άσσος της Ομόνοιας, Γιώργος Οικονομίδης, βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, ενώ τα υπόλοιπα εννέα βραβεία απονεμήθηκαν στους ποδοσφαιριστές Μακρή (Ανόρθωση), Ευθυμίου (Οθέλλος), Ποτέ (Ομόνοια), Νούχου (Ανόρθωση), Σκοπελίτη (ΑΕΚ), Μαντούκα (ΑΠΟΕΛ), Τόμας (ΑΕΚ), Σανγκόι (Απόλλωνας) και Παπουλή (Απόλλωνας).

Παράλληλα, απονεμήθηκε ειδικό τρόπαιο στον Μίκαελ Ποτέ, ο οποίος αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Επιπλέον, τιμήθηκε και η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος γυναικών, Μαρία Γιόχανσον (Α.Ε.ΑΜ) για τον εκπληκτικό αριθμό γκολ που σημείωσε καθόλη τη διάρκεια της σεζόν.

Όλοι οι σκόρερ που βραβεύτηκαν έλαβαν ως δώρο από τη Cytavision, από ένα δωροκουπόνι των Cytashop, αξίας €100.

Η Cyta συγχαίρει όλους τους νικητές, καθώς και όλους τους υποψηφίους ποδοσφαιριστές για τις επιτυχίες τους και εύχεται στον κάθε ένα ξεχωριστά, καλή συνέχεια στην πορεία του. Ευχαριστεί επίσης τον ΠΑΣΠ που για δεύτερη συνεχή χρονιά εμπιστεύτηκε τη Cyta για τη φιλοξενία και τη μετάδοση των βραβείων “PASP Top Goals Holland & Barrett”.

 

Δημόσιες Σχέσεις
Διεύθυνση Επικοινωνίας Cyta

28 Απριλίου 2015

Οδός Τηλεπικοινωνιών, Τ.Θ. 24929, CY-1396 Λευκωσία, Κύπρος
Τηλέφωνο: +357 22707111, Τέλεφαξ: +357 22701185
e-mail: pr@cyta.com.cy