Ανακάλυψε μοναδικές προτάσεις

Soeasy youth

Τώρα με το soeasy Youth παίρνεις πολλά παραπάνω.
ΚAI μέχρι 100 GB KAI smartphone με δόσεις.

Μάθε περισσότερα

Η ελευθερία να κινείσαι χωρίς το iPhone σου

Μάθε περισσότερα

watchseries7

Απόκτησε το Huawei Nova 9 SE online σε ελκυστική τιμή

Μάθε περισσότερα

Γιατί Cyta;

Cyta Fiber

Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς την ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών (Fiber Optic Network) στην Κύπρο και σου προσφέρουμε νέες, υψηλότερες ταχύτητες πρόσβασης στο Internet που φθάνουν το 1 Gbps σε προσιτές τιμές.

Μάθε περισσότερα

Δίκτυο 5G

Η Κύπρος πρώτη χώρα στην EE με 100% πληθυσμιακή κάλυψη 5G σε εξωτερικούς χώρους.

To δίκτυο 5G είναι πολύ πιο αξιόπιστο από τον προκάτοχό του, αφού η αυξημένη του χωρητικότητα σημαίνει παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσίας.

Μάθε περισσότερα

Cytavision

Με τη Cytavision έχεις την πιο ολοκληρωμένη συνδρομητική τηλεόραση στην κυπριακή αγορά, με ποικίλο αθλητικό και θεματικό περιεχόμενο, σε 100+ δημοφιλή κανάλια και με τις περισσότερες αθλητικές ζωντανές μεταδόσεις. Η υπηρεσία σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία θέασης και χρήσης, μέσα από τα ευέλικτα πακέτα, τις ποικίλες διαδραστικές διευκολύνσεις, την εφαρμογή Cytavision Go από το κινητό, το tablet και το laptop, τη δυνατότητα για online αγορά ποδοσφαιρικών αγώνων-pay per view και τη μεγάλη ταινιοθήκη-video on demand, με ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα.

Μάθε περισσότερα

Εξυπηρέτηση

Για να επιλέξεις τις υπηρεσίες που επιθυμείς, για να απολαμβάνεις απρόσκοπτη χρήση τους ή για άλλη γρήγορη και αποδοτική εξυπηρέτηση, βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα σου με συνέπεια.

Μάθε περισσότερα

Why Cyta
Why Cyta
Why Cyta
Why Cyta