Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής

Untitled Document
Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής
Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!

H Cyta, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, διοργανώνει και φέτος, μέσα από το Εικαστικό Ημερολόγιο που εκδίδει, Παγκύπριο Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!» και σε προσκαλούμε να λάβεις μέρος!

Η έμπνευση για την επιλογή του θέματος του φετινού διαγωνισμού δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού το Εικαστικό Ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στα παραμύθια, στο πλαίσιο της στήριξης από τη Cyta του πρώτου Μουσείου Παραμυθιού στην Κύπρο. Με αυτό τον τρόπο στηρίζουμε την παιδεία και προστατεύουμε την άυλη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Καλούμε, λοιπόν, τα παιδιά να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη, να δείξουν το ταλέντο τους στο χαρτί και να μας στείλουν τη συμμετοχή τους.

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει;
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα παιδιά Δημοτικής και Προδημοτικής Εκπαίδευσης, που φοιτούν σε δημόσιο, ιδιωτικό ή ειδικό σχολείο στην Κύπρο.

Μέχρι πότε και πού μπορώ να αποστείλω τη συμμετοχή μου;
Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018 στη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας Cyta (Αρ. Γραφείου 331), Τ.Θ. 24929, 1396 Λευκωσία, Τηλ. 22707141, 22701358.

Πώς και με τι θα πρέπει να ζωγραφίσω;
Πάρε χαρτί μεγέθους A3 (30Χ42εκ.) και χρησιμοποίησε όποιο υλικό ή μέθοδο θέλεις (π.χ. μολύβια, κραγιόν, μαρκαδόρο, ακουαρέλα, ακόμα και κολλητική.)
Αποδεκτά θα γίνονται μόνο ατομικά σχέδια και όχι ομαδικά.

Ζωγράφισε με θέμα ««Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!». Ζωγράφισε οποιαδήποτε σκηνή ενός παραμυθιού που σ’ αρέσει, ενισχύοντας τους πρωταγωνιστές με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προκαλώντας έτσι την ανατροπή της ιστορίας. Φαντάσου πόση δύναμη έχεις τώρα στα χέρια σου… Αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, μπορείς να αλλάξεις πολλά και να το διασκεδάσεις! Να ξυπνήσεις από νωρίς την Ωραία Κοιμωμένη, γιατί της τηλεφωνά ο πρίγκιπας... Να ζητήσεις από τους γονείς σου να στείλουν SMS στα τρία γουρουνάκια, επειδή τα ψάχνει η μαμά τους... και τόσα άλλα! Πάρε μπογιές, βάλε χρώμα, σχεδίασε. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, δείξε το ταλέντο σου στο χαρτί, στείλε μας τη συμμετοχή σου και ίσως να είσαι εσύ ένας από τους νικητές του διαγωνισμού! Οι καλύτερες ζωγραφιές θα βραβευθούν. Ξεκίνα τώρα και καλή επιτυχία!

Τι να περιλαμβάνει ο φάκελος συμμετοχής σου;
Το σχέδιό σου, φυσικά, και συμπληρωμένο το έντυπο συμμετοχής που θα βρεις εδώ. Να θυμάσαι πως για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό χρειάζεται η υπογραφή του γονέα ή του κηδεμόνα σου.

Προσοχή: Οι γονείς ή οι κηδεμόνες θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το έντυπο συμμετοχής.

Ποιοι θα βραβευτούν;
Θα δοθούν τρία (3) βραβεία σε κάθε ηλικιακή ομάδα (Προδημοτική, Α’ τάξη, Β’ τάξη, Γ’ τάξη, Δ’ τάξη, Ε’ τάξη και Στ’ τάξη). Τα σχέδια τα οποία θα βραβευθούν θα επιλεγούν από Κριτική Επιτροπή Επίσης, ένα ακόμη βραβείο θα δοθεί για συμμετοχές από τα Ειδικά Σχολεία. Φέτος δεν θα υπάρχει διαδικτυακή επιλογή έργων.

Η Cyta θα μπορεί να αξιοποιήσει τα έργα του διαγωνισμού με οποιονδήποτε τρόπο, με αναφορά στο όνομα του παιδιού και του σχολείου του.

Ακόμα δεν ξεκίνησες να ζωγραφίζεις;;;