Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Από τη σελίδα μας


1. Κάνε πρώτα εγγραφή

Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργήσεις ή να διαχειρίζεσαι τα MyGroup από την ιστοσελίδα της Cytamobile-Vodafone είναι η εγγραφή σου στην ιστοσελίδα μας.

Η εγγραφή χρειάζεται να γίνει μόνο μια φορά. Αν έχεις ήδη κάνει εγγραφή στο παρελθόν, τότε θα πρέπει απλώς να κάνεις login.

2. Δημιουργία ομάδας

Αφού κάνεις login στην κατηγορία Ο λογαριασμός μου, επίλεξε «MyGroup» και ακολούθως «Οι ομάδες μου» και «Δημιουργία ομάδας».

Στο πεδίο που θα εμφανιστεί, γράψε το όνομα της ομάδας που θέλεις να δημιουργήσεις, π.χ. Friends50.
Το όνομα της ομάδας θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν αριθμό, με ελάχιστο αριθμό 3 χαρακτήρων και μέγιστο αριθμό 15 χαρακτήρων, με αγγλικούς χαρακτήρες.

Η ομάδα σου έχει δημιουργηθεί και είσαι ο αρχηγός της!
Προσπάθησε να εγγράψεις όσα περισσότερα μέλη μπορείς, στο δικό σου MyGroup, για να απολαμβάνετε όλοι μεγαλύτερα οφέλη.

3. Μεγαλώνοντας την ομάδα

Μεγάλωσε την ομάδα σου προσκαλώντας νέα μέλη σε αυτή. Μπορείς να προσκαλέσεις άτομα στην ομάδα, επιλέγοντας «Οι ομάδες μου» και ακολούθως επιλέγοντας τη λέξη «Προσκαλώ» στο όνομα της ομάδας που επιθυμείς να μεγαλώσεις. Ακολούθως πληκτρολόγησε τον αριθμό του κινητού του ατόμου που επιθυμείς να προσκαλέσεις στην ομάδα.

Το άτομο που έχεις προσκαλέσει θα λάβει το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό του:
MyGroup = Έχεις προσκληθεί στην ομάδα Friends50. Στείλε με SMS ACCEPT Friends50 στο 8000 και γίνε μέλος.

Ακολούθως αφού το νέο άτομο αποδεχτεί την πρόσκληση, θα λάβει το μήνυμα:
MyGroup = Η εγγραφή στην ομάδα Friends50 έγινε με επιτυχία. Από την αρχή του επόμενου μήνα θα απολαμβάνεις τα πλεονεκτήματα της ομάδας.

Ακολούθως, το νέο άτομο θα λάβει το μήνυμα:
MyGroup = Η ομάδα Friends50 έχει έκπτωση 12%.

Κάθε φορά που ένα άτομο μπαίνει ή βγαίνει από την ομάδα, τα μέλη της ενημερώνονται αυτόματα με μήνυμα SMS, με τον αριθμό του κινητού που ήρθε ή έφυγε από την ομάδα, τον ανανεωμένο αριθμό των μελών της ομάδας και το αντίστοιχο ποσοστό της έκπτωσης.

Νέα μέλη μπορούν να ενταχθούν στις ομάδες MyGroup είτε μετά από πρόσκληση οποιουδήποτε μέλους, είτε μετά από δική τους αίτηση και έγκριση από τον αρχηγό της ομάδας.

4. Πώς να γίνεις μέλος σε άλλη ομάδα

Στην κατηγορία «Όλες οι ομάδες», μπορείς να βρεις όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο Σχέδιο Επιβράβευσης MyGroup.

Επίλεξε την ομάδα στην οποία θέλεις να εγγραφείς επιλέγοντας «Αίτηση Εγγραφής». Τότε, ο αρχηγός της ομάδας θα λάβει την αίτησή σου και θα την εγκρίνει ή θα την απορρίψει. Εσύ θα ενημερωθείς αναλόγως με μήνυμα SMS.

5. Αποχώρηση από την ομάδα

Για να αποχωρήσεις από μια ομάδα, επίλεξε «Αποχωρώ».

Αν είσαι ο Αρχηγός της ομάδας, θα πρέπει πρώτα να ορίσεις νέο αρχηγό, καταχωρώντας στο πεδίο που θα εμφανιστεί, τον αριθμό κινητού αυτού που επιλέγεις, διαφορετικά αρχηγός θα γίνει το μέλος που μπήκε πρώτο στην ομάδα.

6. Διαγραφή ομάδας

Η διαγραφή της ομάδας μπορεί να γίνει μόνο από τον αρχηγό. Σε περίπτωση που επιθυμείς να διαγράψεις την ομάδα, θα πρέπει πρώτα να διαγράψεις όλα τα μέλη της ομάδας, επιλέγοντας «Διαγράφω».

7. Επιλογή Ατομικού Οφέλους

Στην κατηγορία MyGroup επίλεξε το όφελος που προτιμάς:

  • Διεθνή Τηλεφωνία: Μέχρι και 37,5% έκπτωση (κάθε 5 λεπτά, τα επόμενα 3 λεπτά στην ίδια κλήση, δωρεάν).
  • Διεθνή Περιαγωγή: 10% έκπτωση.

Feedback