Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Για το laptop ή tablet

Η υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband από τη Cytamobile-Vodafone είναι η ιδανική  για όσους θέλουν γρήγορη και ασύρματη πρόσβαση στο internet μέσω του δικτύου κινητών επικοινωνιών της Cyta από το laptop το tablet ή μέσω ενός WiFi Router που μπορούν να προμηθευτούν από τα Cytashop.

Με την υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband μπορείς να συνδέσεις τον υπολογιστή σου ασύρματα στο internet μέσω του δικτύου κινητών επικοινωνιών της Cytamobile-Vodafone. Απλά επίλεξε το τιμολογιακό σχέδιο Vodafone Mobile Broadband που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες και χρησιμοποίησε την κάρτα SIM που θα λάβεις είτε σε ένα WiFi Router είτε μέσω του laptop ή tablet σου.

Αν είσαι περιστασιακός χρήστης μπορείς να διαλέξεις την προπληρωμένη μορφή της υπηρεσίας (Vodafone Mobile Broadband Pay As You Go).

Στο εξωτερικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία σε χώρες/δίκτυα με τα οποία η Cytamobile-Vodafone έχει συμφωνίες διεθνούς περιαγωγής GPRS/3G/4G.

Με Vodafone Mobile Broadband

Με Vodafone Mobile Broadband

Η υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband είναι η ιδανική για αυτούς που θέλουν γρήγορη και ασύρματη πρόσβαση στο internet από όπου κι αν βρίσκονται με χρεώσεις που ξεκινούν από €4 / μήνα!

Με το κινητό σαν Modem ή σαν Wi-Fi Hotspot

Με το κινητό σαν Modem ή σαν Wi-Fi Hotspot

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ‘έξυπνο κινητό’ σου σαν Modem ή σαν Wi-Fi Hotspot και να διαμοιράσεις το Mobile Internet πακέτο σου στις υπόλοιπες συσκευές σου (Laptop, Tablet, παιχνιδοκονσόλες κλπ) οι οποίες δεν έχουν δυνατότητα 3G/4G.

Feedback