Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Προϊόντα Internet Office

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: ΔΩΡΕΑΝ εγκατάσταση των προϊόντων Ευρυζωνικής Πρόσβασης, Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας (Telephony, Telephony Plus, Telephony Special Use), Internet και Cytavision.

Οι προσφορές ισχύουν για την περίοδο 1 Δεκεμβρίου - 31 Δεκεμβρίου 2017 με 12μηνη δέσμευση στις υπηρεσίες.
Αναλυτικά οι όροι των προσφορών »

Τα προϊόντα Internet Office παρέχουν τη δυνατότητα ευρυζωνικής πρόσβασης στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τεχνολογίες ADSL2+/VDSL2. Παράγγειλε πιο κάτω την ταχύτητα του προϊόντος Internet Office που επιθυμείς:

(προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής ή πρόσβασης στις ευρυζωνικές υπηρεσίες)

Προϊόντα Ταχύτητα
λήψης
Ταχύτητα
αποστολής
Χρέωση*        
Internet Office10000 10Mbps 1Mbps €77,35 /μήνα παραγγελία
Internet Office20000 20Mbps 1Mbps €84,49 /μήνα παραγγελία
Internet Office30000 30Mbps 2Mbps €91,63 /μήνα παραγγελία
Internet Office50000 50Mbps 8Mbps €97,58 /μήνα παραγγελία
Internet Office100000 100Mbps 8Mbps €107,10 /μήνα παραγγελία

Σημειώσεις:
1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
2. Τα προϊόντα Internet Office έχουν τέλος εγκατάστασης €142,80 και περιλαμβάνει τον αποδιαμορφωτή. Το τέλος εγκατάστασης μπορεί να πληρωθεί εφάπαξ ή σε δέκα μηνιαίες δόσεις.
3. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το τέλος σύνδεσης και το ενοίκιο της σταθερής τηλεφωνίας ή της πρόσβασης στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.
4. Οι Πελάτες έχουν τη δυνατότητα για ενισχυμένη ταχύτητα αποστολής.
5. H πρόσβαση στο διαδίκτυο προσφέρεται ως ακολούθως: (i) Διαφημιζόμενη ταχύτητα - είναι η ταχύτητα που διαφημίζεται για κάθε προϊόν, (ii) Μέγιστη ταχύτητα - είναι η ίδια με τη διαφημιζόμενη ταχύτητα, (iii) Συνήθης ταχύτητα – είναι τουλάχιστον το 90% της μέγιστης ταχύτητας και θα είναι διαθέσιμη στον τελικό χρήστη καθ’ όλο το 24ωρο. (iv) Ελάχιστη ταχύτητα - ορίζεται στο 80% της μέγιστης ταχύτητας.

Χαρακτηριστικά προϊόντος
  • Δωρεάν παροχή της διευκόλυνσης προστασίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιούς και αυτόκλητα μηνύματα (antivirus & antispam protection).
  • Δωρεάν διευκόλυνση εταιρικού ταχυδρομείου.
  • Δωρεάν τέσσερεις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
  • Δωρεάν διαχείριση DNS.
  • Δωρεάν τέσσερεις στατικές IP διευθύνσεις (1 διαθέσιμη για το δίκτυο του πελάτη).
  • Δωρεάν παροχή μέχρι και 150ΜΒ χώρου φιλοξενίας ιστοσελίδων και 10 ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
  • Δωρεάν παροχή μέχρι και 5 κωδικών για την υπηρεσία Cytanet Wireless Zone.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες

Cytanet Wireless Zone Hotspots

Παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες/ διαχειριστές κοινόχρηστων χώρων να προσφέρουν στους πελάτες τους ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο.


περισσότερα »

Safe internet

Μπορείς να επιλέξεις κατηγορίες διαδικτυακού περιεχομένου, συγκεκριμένες ιστοσελίδες ή/και εφαρμογές διαδικτύου, στις οποίες δεν επιθυμείς να έχουν πρόσβαση οι χρήστες.

περισσότερα »

Υπηρεσίες Φιλοξενίας

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας προσφέρουν στην εταιρεία σου λύσεις για τη διαχείριση και φύλαξη ιστοσελίδων η/και ιστοχώρων με το ελάχιστο δυνατό κόστος.


περισσότερα »

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στον Επιχειρηματικό σου Σύμβουλο ή κάλεσε την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Επιχειρηματικών Πελατών στο τηλέφωνο 150.

Feedback