Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Τηλεόραση FAQs

Επίλεξε Επίλεξε κατηγορία

Κανάλια (Οδηγός Προγραμμάτων, Αλλαγή Γλώσσας Καναλιού)

Πως μπορώ να δω όλα τα διαθέσιμα κανάλια της Cytavision και τα προγράμματα τους σε μία οθόνη; (ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ / TV GUIDE);
Για να δεις τα όλα τα διαθέσιμα κανάλια της Cytavision και όλα τους τα προγράμματα τηλεόρασης για τις επόμενες 7 μέρες σε μια οθόνη:

1. Καθώς παρακολουθείς κάποιο κανάλι στην τηλεόρασή σου πάτησε το πλήκτρο ΟΚ από το τηλεχειριστήριο της Cytavision.
2. Μπροστά σου εμφανίζεται ο Σύντομος Ηλεκτρονικός Οδηγός Προγραμμάτων (SEPG).
3. Πάτησε το μπλε πλήκτρο με την ένδειξη "Οδηγός Προγραμμάτων / TV Guide".
4. Στον χώρο αυτό μπορείς στην ίδια οθόνη να βλέπεις όλα τα διαθέσιμα κανάλια της υπηρεσίας ταυτόχρονα με το πρόγραμμα των καναλιών μέχρι και τις επόμενες 7 μέρες από την μέρα που τα παρακολουθείς.
5. Eπιλέγοντας κάποιο κανάλι πάτησε το δεξί βέλος (δίπλα από το πλήκτρο ΟΚ στο τηλεχειριστήριο σου) για να δεις το επόμενο πρόγραμμα που ακολουθεί για το συγκεκριμένο κανάλι.
6. Με τα βέλη πάνω και κάτω από το πλήκτρο ΟΚ προχωρείς στα επόμενα διαθέσιμα κανάλια.
7. Καθώς προχωρείς στα προγράμματα των καναλιών βλέπεις μια μικρή περίληψη για τα προγράμματα στο χώρο πάνω από τον οδηγό προγραμμάτων ενώ στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης συνεχίζεις να παρακολουθείς το κανάλι στο οποίο ήσουν συντονισμένος πριν μπεις στο χώρο του Οδηγού Προγραμμάτων (TV Guide).
Πως μπορώ να συντονιστώ με το κανάλι που επιλέγω στην μικρή οθόνη;
Για να συντονιστείς με το κανάλι που επιλέγεις στην μικρή οθόνη:

Βρίσκεσαι στον χώρο του Οδηγού Προγραμμάτων:

1. Πάτησε το πλήκτρο ΟΚ από το τηλεχειριστήριο σου.
2. Μπροστά σου εμφανίζονται επιλογές.
3. Επίλεξε την δεύτερη επιλογή "Συντονισμός με κανάλι / See Preview". Στη μικρή οθόνη βλέπεις το κανάλι που επίλεξες ενώ μπορείς να συνεχίσεις την πλοήγηση σου στο πρόγραμμα των καναλιών.
Πώς μπορώ να αλλάξω την ΓΛΩΣΣΑ ενός καναλιού που παρακολουθω;
Για να αλλάξεις την γλώσσα του καναλιού που παρακολουθείς:

Βρίσκεσαι στον χώρο του Οδηγού Προγραμμάτων

1. Κινήσου με τα πάνω -κάτω βέλη (γύρω από το πλήκτρο ΟΚ από το τηλεχειριστήριο σου) μέχρι να βρεις τα κανάλια στα οποία υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της γλώσσας. (Eurosport & Eurosport 2, Cytavision Sports 1, 2 & 3 (σε μερικά προγράμματα), ALPHA).

2. Σε αυτά τα κανάλια θα δεις δίπλα από το πράσινο πλήκτρο να γράφει "Αλλαγή Γλώσσας / Change Language". Στα υπόλοιπα κανάλια που δεν δίνουν αυτή τη δυνατότητα δεν γράφει τίποτα δίπλα από το πράσινο πλήκτρο.

3. Πάτησε το πράσινο πλήκτρο. Μπροστά σου εμφανίζονται 2 επιλογές Ελληνικά ή Αγγλικά. Αφού επιλέξεις την γλώσσα πάτησε το ΟΚ για αποδοχή ή το Κόκκινο πλήκτρο για Ακύρωση της επιλογής σου.

4. Αφού αλλάξεις γλώσσα στο κανάλι που παρακολουθούσες θα διαπιστώσεις την αλλαγή και στο μικρό παράθυρο στο πάνω δεξί μέρος στην οθόνη του Οδηγού Προγραμμάτων αλλά και όταν συντονιστείς με το κανάλι πατώντας το LAST CH απο το τηλεχειριστήριο σου.
Πως μπορώ να συντονιστώ με τα κανάλια της τηλεόρασης ενώ είμαι στον χώρο του Οδηγού Προγραμμάτων;
Απλά πάτησε το πλήκτρο LAST CH απο το τηλεχειριστήριο σου.
Υπάρχει ευκολότερος τρόπος να δω το πρόγραμμα ενός καναλιού για κάποιες μέρες μετά χωρίς να κινούμε με το δεξί βέλος (ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ / GO TO);
Για να κινηθείς ευκολότερα στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών:

1. Πάτησε το Κίτρινο πλήκτρο με την ένδειξη «Μετακίνηση / Go To». Μπροστά σου εμφανίζεται ένα παράθυρο.
2. Επίλεξε τα πάνω-κάτω βέλη (γύρω από το ΟΚ στο τηλεχειριστήριο σου) για να επιλέξεις την μέρα, και το δεξί ή αριστερό βέλος για να επιλέξεις την ώρα του προγράμματος που επιθυμείς να δεις.
3. Πάτησε ΟΚ για Αποδοχή.
4. Μπροστά σου εμφανίζεται το πρόγραμμα της ημέρας και ώρας που επίλεξες στο διάστημα των επόμενων 7 ημερών. Η μέρα που παρακολουθείς το πρόγραμμα εμφανίζεται στο αριστερό πάνω μέρος του οδηγού προγραμμάτων.
5. Εάν επιθυμείς να επανέλθεις στο πρόγραμμα που δείχνει τώρα το κανάλι της επιλογή σου απλά επίλεξε ξανά το Κίτρινο πλήκτρο και την επιλογή Τώρα (Πράσινο πλήκτρο).
Πώς μπορώ να ρυθμίσω τα αγαπημένα μου κανάλια έτσι ώστε να τα βρίσκω γρήγορα (Favourite Channels);
Υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει αυτό:

1ος τρόπος:
1. Πήγαινε στο Κυρίως μενού.
2. Επίλεξε Τηλεοπτικά / Όλα τα κανάλια.
3. Χρησιμοποίησε τα πάνω-κάτω βέλη κατεύθυνσης για να επιλέξεις το κανάλι που επιθυμείς να ρυθμίσεις ως “Αγαπημένο κανάλι”.
4. Πάτησε το Κίτρινο πλήκτρο επιλογής για να ρυθμίσεις το συγκεκριμένο κανάλι ως “Αγαπημένο κανάλι”.
Τα κανάλια που έχεις επιλέξει ως “Αγαπημένα Κανάλια” εμφανίζονται με ροζ αστερίσκο.

2ος τρόπος:
1. Καθώς είσαι συντονισμένος σε κάποιο κανάλι, πάτησε δεξί βέλος ή ΟΚ από το τηλεχειριστήριο σου για να εμφανιστεί μπροστά σου ο Σύντομος οδηγός προγραμμάτων.
2. Πάτησε το μπλε πλήκτρο με την ένδειξη "Οδηγός προγραμμάτων".
3. Κινήσου με τα πάνω κάτω βέλη για να επιλέξεις το κανάλι που θέλεις να ρυθμίσεις ως αγαπημένο και μετά πάτησε ΟΚ από το τηλεχειριστήριο σου.
4. Πάτησε την επιλογή 3 και ο χαρακτηριστικός ροζ αστερίσκος θα μπει δίπλα από το όνομα του καναλιού στην πάνω αριστερά μεριά της οθόνης.
Μπορώ να βλέπω ΜΟΝΟ τα κανάλια που επίλεξα ως αγαπημένα; Πως; (ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ)
Εάν θέλεις να βλέπεις ΜΟΝΟ όσα κανάλια εσύ θέλεις από τους δέκτες σου:

Βρίσκεσαι στον χώρο του Οδηγού προγραμμάτων:

1. Αφού επιλέξεις τα αγαπημένα σου κανάλια (οδηγία "Πως μπορώ να ρυθμίσω τα αγαπημένα μου κανάλια" - 2ος τρόπος) πάτησε το μπλε πλήκτρο με την ένδειξη “Φιλτράρισμα καναλιών / Channel Filtering”.
2. Μπροστά σου εμφανίζονται 5 επιλογές. Επίλεξε την τέταρτη επιλογή “Αγαπημένα κανάλια / Favorite Channels“.
3. Σε μερικά λεπτά εμφανίζονται στον Οδηγό προγραμμάτων ΜΟΝΟ τα κανάλια που επίλεξες ως αγαπημένα.
4. Εάν συντονιστείς με τα κανάλια καθώς είσαι στον χώρο του οδηγού προγραμμάτων (επιλογή ΟΚ από το τηλεχειριστήριο σου και 1) θα βλέπεις ΜΟΝΟ τα κανάλια που επίλεξες ως αγαπημένα και ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ.

Αυτό συμβαίνει γιατί το μπλε πλήκτρο στην ουσία φιλτράρει τα κανάλια ώστε να μπορείς να παρακολουθείς μόνο όποια επιλέγεις εσύ.

Επιπλέον από την δική σου επιλογή καναλιών, τα κανάλια έχουν ήδη κατηγοριοποιηθεί για σένα:

1. Εκτός από την κατηγορία “Αγαπημένα κανάλια / Favorite Channels“ πατώντας το μπλε πλήκτρο με την ένδειξη “Φιλτράρισμα καναλιών / Channel Filtering” και την επιλογή 3 «Κατηγορίες/ Channel Categories» βλέπεις τα διαθέσιμα κανάλια σε κατηγορίες.
2. Επιλέγοντας μια από αυτές τις κατηγορίες και ΟΚ θα βλέπεις στον Οδηγό Χρήσης μόνο τα κανάλια που εμπεριέχονται στην κατηγορία που επίλεξες. Το ίδιο θα συμβεί και όταν συντονιστείς στα κανάλια.
Πως μπορώ να καθαρίσω τα ΦΙΛΤΡΑ για δω ξανά όλα τα διαθέσιμα κανάλια;
Εάν θέλεις να καθαρίσεις τα ΦΙΛΤΡΑ για δεις ξανά όλα τα διαθέσιμα κανάλια:

Βρίσκεσαι στο χώρο των καναλιών

1. Εάν παρακολουθείς κάποιο κανάλι μετά από το ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ και θέλεις να καθαρίσεις τα φίλτρα ώστε να μπορείς ξανά να βλέπεις όλα τα διαθέσιμα κανάλια πάτησε το μπλε πλήκτρο με την επιλογή "Οδηγός Προγραμμάτων / TV Guide" απο τον Σύντομο Οδηγό Προγραμμάτων.
2. Στον χώρο του Οδηγού προγραμμάτων πάτησε ξανά μπλε πλήκτρο με την ένδειξη "Φιλτράρισμα καναλιών / Channel Filtering".
3. Επίλεξε την 1 επιλογή "Απόσυρση φίλτρων / Clear Filters".
Πώς μπορώ να ρυθμίσω τα αγαπημένα μου προγράμματα (Favourite Programs);
Υπάρχουν 2 τρόποι να γίνει αυτό:

1ος τρόπος:
1. Πήγαινε στο Κυρίως μενού.
2. Επίλεξε Κανάλια / Όλα τα κανάλια.
3. Επίλεξε ένα κανάλι.
4. Χρησιμοποιώντας τα πάνω-κάτω βέλη κατεύθυνσης επίλεξε το πρόγραμμα που επιθυμείς να ρυθμίσεις ως “Αγαπημένο Πρόγραμμα”.
5. Πάτησε το Κίτρινο πλήκτρο επιλογής για να ρυθμίσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα ως “Αγαπημένο Πρόγραμμα”.
Τα προγράμματα που έχεις επιλέξει ως “Αγαπημένα Προγράμματα” εμφανίζονται με κίτρινο αστερίσκο.

2ος τρόπος:
1. Καθώς είσαι συντονισμένος σε κάποιο κανάλι, πάτησε δεξί βέλος ή ΟΚ από το τηλεχειριστήριο σου για να εμφανιστεί μπροστά σου ο Σύντομος οδηγός προγραμμάτων.
2. Πάτησε το μπλε πλήκτρο με την ένδειξη Οδηγός προγραμμάτων.
3. Κινήσου με τα πάνω κάτω βέλη για να επιλέξεις το πρόγραμμα που θέλεις να ρυθμίσεις ως αγαπημένο και μετά πάτησε ΟΚ απο το τηλεχειριστήριο σου.
4. Πάτησε την επιλογή 4 και ο χαρακτηριστικός κίτρινος αστερίσκος θα μπει δίπλα από το όνομα του καναλιού στην πάνω αριστερά μεριά της οθόνης.
Feedback