Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Τηλεφωνία FAQs

Ευρυζωνική Τηλεφωνία

Τι είναι η υπηρεσία Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας;

H Ευρυζωνική Τηλεφωνία διευρύνει την τηλεφωνική σου εμπειρία προσφέροντας ευελιξία και μοναδικά προνόμια σε ένα πακέτο που περιλαμβάνει:

  • Δυνατότητα προσθήκης μέχρι και τεσσάρων ξεχωριστών τηλεφωνικών αριθμών.
  • Δωρεάν τηλεφωνικές διευκολύνσεις, όπως μεταβίβαση κλήσης, κράτηση κλήσης και άλλες.
  • Διενέργεια κλήσεων φωνής και εικόνας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με το λογισμικό Tel OntheGo.
  • Δυνατότητα διαχείρισης και προγραμματισμού της υπηρεσίας μέσω του My Cyta.
Οδηγίες για την ιδιοεγκατάσταση των υπηρεσιών Internet Home και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας
Οι οδηγίες ιδιοεγκατάστασης για τις υπηρεσίες Internet Home και Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας παρουσιάζονται αναλυτικά στο αρχείο Οδηγίες ιδιοεγκατάστασης στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/broadband-telephony
Πώς μπορώ να διαχειριστώ την υπηρεσία Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω του διαδικτύου;
Για την ηλεκτρονική διαχείριση της υπηρεσίας θα πρέπει να εγγραφείς στην ιστοσελίδα My Cyta και να προσθέσεις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.
Πώς μπορώ να διαχειριστώ τις Τηλεφωνικές Διευκολύνσεις του ευρυζωνικού αριθμού μου;
Η διαχείριση των τηλεφωνικών διευκολύνσεων των ευρυζωνικών αριθμών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας My Cyta. Εφόσον συνδεθείς στην ιστοσελίδα επέλεξε τις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας και ακολούθως επέλεξε τον σύνδεσμο «Περισσότερα». Για να καθορίσεις τις τηλεφωνικές διευκολύνσεις για ένα αριθμό που παρουσιάζεται επέλεξε το σύνδεσμο «Διαχείριση Αριθμού» δίπλα από τον αριθμό που επιθυμείς να διαχειριστείς.
Ποιες είναι οι κύριες Τηλεφωνικές Διευκολύνσεις;

Στη σελίδα παρουσιάζονται οι ομάδες των διευκολύνσεων με βάση τη χρήση τους. Οι ομάδες χωρίζονται σε Εισερχόμενες Κλήσεις, Εξερχόμενες Κλήσεις, Διαχείριση Κλήσεων, Σχέδια Κλήσεων και Κωδικοί Διαχείρισης. Πιο κάτω φαίνεται μια μικρή περιγραφή των υπηρεσιών:

Χρονοδιάγραμμα
Χρονοδιάγραμμα Σου επιτρέπει να δημιουργήσεις το δικό σου χρονοδιάγραμμα και να καθορίσεις τις μέρες και ώρες που επιθυμείς να χρησιμοποιείς τις τηλεφωνικές διευκολύνσεις σου όπως μεταβίβαση κλήσεων, απόρριψη κλήσεων κτλ. Από την ίδια σελίδα μπορείς να διαχειριστείς και τα υφιστάμενα χρονοδιαγράμματα σου.
Εισερχόμενες Κλήσεις
Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων Σου επιτρέπει να απορρίψεις κλήσεις από άτομα που έχουν εσκεμμένα αποκρύψει τον αριθμό τους. Τα άτομα αυτά ενημερώνονται ότι οι κλήσεις τους έχουν απορριφθεί. Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία θα πρέπει να καλέσεις το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης της Cyta στο 132.
Μεταβίβαση όλων των εισερχόμενων κλήσεων/όταν το τηλέφωνο είναι κρατημένο/όταν το τηλέφωνο δεν απαντά Σου επιτρέπει να μεταβιβάσεις όλες τις εισερχόμενες κλήσεις σου, όταν το τηλέφωνό σου είναι κρατημένο ή όταν το τηλέφωνό σου δεν απαντά, σε ένα άλλο τηλεφωνικό αριθμό όπως το σπίτι σου, το γραφείο σου, το κινητό σου ή το φωνοκιβώτιό σου. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Μεταβίβαση όλων των εισερχόμενων κλήσεων όταν το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας Όταν το τηλέφωνο είναι εκτός λειτουργίας οι κλήσεις σου μεταφέρονται αυτόματα σε ένα άλλο τηλεφωνικό αριθμό. Όταν επανέλθει σε ομαλή λειτουργία το τηλέφωνο σου οι κλήσεις μεταφέρονται και πάλι σε αυτό αυτόματα. Για ενεργοποίηση πληκτρολόγησε *94, τον αριθμό (σταθερό ή κινητό) που θέλεις να μεταφέρεις τις κλήσεις και έπειτα #. Για απενεργοποίηση: *95#
Επιλεκτική Μεταβίβαση/Απόρριψη Κλήσεων Σου επιτρέπει να μεταβιβάζεις ή να απορρίπτεις όλες τις εισερχόμενες κλήσεις σου σε ένα διαφορετικό αριθμό τηλεφώνου όταν πληρούνται τα προκαθορισμένα κριτήρια που έχεις θέσει όπως αριθμός τηλεφώνου, ώρα της μέρας ή μέρα της εβδομάδας. Για να ενεργοποιήσεις την διευκόλυνση τηλεφώνησε στο 132.
Χαρακτηριστικός Ήχος Κλήσης Σου επιτρέπει να ρυθμίσεις το τηλέφωνό σου να χτυπά με διαφορετικό ήχο με βάση προκαθορισμένα κριτήρια που έχεις θέσει. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν. Για να ενεργοποιήσεις την διευκόλυνση τηλεφώνησε στο 132.
Αναγνώριση Κλήσης (CLIP) Σου επιτρέπει να βλέπεις ποιος σε καλεί όταν δέχεσαι κλήσεις.
Εξερχόμενες Κλήσεις
Επιστροφή κλήσης Σου επιτρέπει να επιστρέψεις μία κλήση στο τελευταίο άτομο που σε κάλεσε. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Επανάκληση Τελευταίου Αριθμού Σου επιτρέπει να επανακαλέσεις τον τελευταίο αριθμό που σε κάλεσε. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Ταχεία Κλήση 8 Σου επιτρέπει να συνδέσεις μονοψήφιους κωδικούς ταχείας κλήσης με τηλεφωνικούς αριθμούς που καλείς συχνά ή δυσκολεύεσαι να θυμάσαι και να τους καλείς με το πάτημα ενός κουμπιού. Η διευκόλυνση παρέχεται δωρεάν.
Διαχείριση Κλήσεων
Αναμονή Κλήσεων Σου επιτρέπει να διακόπτεις κλήσεις που είναι σε εξέλιξη για να απαντήσεις σε μια άλλη εισερχόμενη κλήση. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Κράτηση Κλήσης Σου επιτρέπει να κρατήσεις μία κλήση. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Κλήση Συνδιάσκεψης Σου επιτρέπει να διενεργήσεις κλήσεις μεταξύ τριών τηλεφωνικών αριθμών. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.
Πώς μπορώ να διενεργώ και να δέχομαι κλήσεις φωνής και εικόνας στο σπίτι μου χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως σταθερό τηλέφωνο;
Συνδέσου στην ιστοσελίδα της Cyta. Συνδέσου στον My Cyta λογαριασμό σου επιλέγοντας τον σύνδεσμο “Login to My Cyta”. Κάτω από τις Υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας πάτησε στον σύνδεσμο «Περισσότερα». Στην νέα οθόνη, κάτω από την κατηγορία Χρήσιμοι Σύνδεσμοι επέλεξε το σύνδεσμο Tel OntheGo.

Αφού συνδεθείς, μπορείς να διαβάσεις τον οδηγό εγκατάστασης, τον οδηγό χρήσης και να καταφορτώσεις το λογισμικό στον υπολογιστή σου, από την επιλογή «Λήψη Αρχείου Tel OntheGo». Για τους κωδικούς που θα χρειαστείς για να ενεργοποιήσεις το λογισμικό, επέλεξε τον τηλεφωνικό σου αριθμό και κάτω από αυτόν επέλεξε τον σύνδεσμο Κωδικοί Συσκευής για να δεις τους αντίστοιχους Κωδικούς Συσκευής SIP.
Πώς μπορώ να διενεργώ και να δέχομαι κλήσεις φωνής και εικόνας μέσω του λογισμικού Tel OntheGo και εκτός του σπιτιού μου χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ως σταθερό τηλέφωνο;
Με την υπηρεσία Telephony OnTheGo και το λογισμικό Tel OntheGo στον υπολογιστή σου μπορείς να δέχεσαι και να διενεργείς κλήσεις φωνής και εικόνας και εκτός του σπιτιού σου, οπουδήποτε και αν ταξιδεύεις στην Κύπρο ή το εξωτερικό. Μοναδική προϋπόθεση υπολογιστής με Windows (XP,Vista ή νεότερες εκδόσεις) και ευρυζωνική σύνδεση. Για περισσότερες πληροφορίες συνδέσου στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/telephony-on-the-go
Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας;
Για λεπτομέρειες που αφορούν τις χρεώσεις της υπηρεσίας συνδέσου στην ιστοσελίδα https://www.cyta.com.cy/broadband-telephony στην επιλογή «Χρεώσεις και τέλη κλήσεων».
Feedback