Έχεις Cytavision; Αγόρασε Smart TV ή tablet!

Γίνε κι εσύ συνδρομητής του Cytavision TV App και αξιοποίησε κουπόνι αξίας μέχρι €600 για να αποκτήσεις Smart TV από επίσημους Συνεργάτες Cyta. Για να αποκτήσεις tablet επισκέψου τα Καταστήματα Cyta ή τους επίσημους Συνεργάτες Cyta.

Αξίες κουπονιών και δόσεις

€600

Εξόφληση €25/μήνα για 24 μήνες

€480

Εξόφληση €20/μήνα για 24 μήνες

€360

Εξόφληση €15/μήνα για 24 μήνες

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Τo κουπόνι παρέχεται σε υφιστάμενους και νέους πελάτες που διαθέτουν την Υπηρεσία Cytavision μέσω TV App (πακέτα Κυπριακού Ποδοσφαίρου, Value TV Pack ή Variety TV Pack) και δεσμεύονται να τη διατηρήσουν για συνεχή περίοδο 24 μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της παρούσας.
2. Παρέχεται ένα κουπόνι για κάθε συνδρομή Cytavision TV App.
3. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά Smart TV ή tablet.
4. Παρέχονται κουπόνια σε 3 διαφορετικές αξίες: €600, €480 και €360.
5. Η αποπληρωμή του κουπονιού γίνεται σε 24 μηνιαίες δόσεις των €25/€20/€15 ανάλογα με την αξία κουπονιού που θα επιλεγεί, στον μηνιαίο λογαριασμό Cyta.
6. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί σε Καταστήματα Συνεργατών Cyta (για αγορά Smart TV ή tablet) ή στα Καταστήματα Cyta (για αγορά tablet). Κάθε κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο από το κατάστημα από το οποίο εκδίδεται.
7. Προϋπόθεση για την παροχή κουπονιού είναι η αγορά να εξοφλείται με Τραπεζική Εντολή. Αν ο πελάτης δεν έχει Τραπεζική Εντολή που να καλύπτει τα κουπόνια Cytavision, θα υπογράφεται το σχετικό έντυπο Τραπεζικής Εντολής.
8. Σε περίπτωση πρόωρου τερματισμού της υπηρεσίας Cytavision TV App, ο πελάτης οφείλει να πληρώσει όσες δόσεις υπολείπονται από τις 24 δόσεις του κουπονιού του και επιπλέον €25 πρόστιμο.
9. Αν η Smart TV ή το tablet είναι μεγαλύτερης αξίας από το επιλεγμένο κουπόνι, ο πελάτης καταβάλλει τη διαφορά απευθείας στο κατάστημα που γίνεται η αγορά.
10. Τα προϊόντα της προσφοράς δεν ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα, δεν είναι μεταβιβάσιμα και δεν επιστρέφονται.
11. Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των κουπονιών ή των αποθεμάτων της Cyta και των επίσημων Συνεργατών της.
12. Οι πελάτες θα απευθύνονται στην εταιρεία από την οποία αγόρασαν τα προϊόντα, για υποστήριξη μετά την πώληση.
13. Η Cyta διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των παρόντων όρων προσφοράς των κουπονιών και των προϊόντων.
14. Η υπηρεσία Cytavision TV App διέπεται από Όρους και Προϋποθέσεις και από τη Συνοπτική Σύμβαση.

Μπορείς να αξιοποιήσεις το κουπόνι σου επιλέγοντας 4Κ Smart TV για να απολαμβάνεις και το νέο αθλητικό κανάλι Cytavision Sports 4K.

Μάθε περισσότερα