Επιπρόσθετες υπηρεσίες κινητής

Η Cytamobile - Vodafone σου προσφέρει μια σειρά από προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Οι υπηρεσίες αυτές συνεχώς βελτιώνονται για να μπορούν να απαντούν στις επικοινωνιακές σου ανάγκες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Αύξηση Παραγωγικότητας

eSIM

Η eSIM είναι μία ψηφιακή κάρτα που βρίσκεται ήδη στη συσκευή σου. Είναι εύκολη στην ενεργοποίηση, απλή στη χρήση και φιλική προς τον πλανήτη.

onenumber

OneNumber

Με την υπηρεσία OneNumber οι πελάτες Προγραμμάτων Συμβολαίου, μπορούν να έχουν πολλαπλές κάρτες στον ίδιο αριθμό.

volte

VoLTE

Η τεχνολογία VoLTE (Voice Over LTE) ήρθε για να αλλάξει την εμπειρία των υπηρεσιών Φωνής στα δίκτυα κινητής!

SafeWeb

SafeWeb

Το SafeWeb προσφέρεται για την ενίσχυση της ασφάλειάς σου κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Άλλες υπηρεσίες & διευκολύνσεις

Υπηρεσίες soeasy

Money Transfer

Με την υπηρεσία soeasy Money Transfer μπορείς άμεσα να μεταφέρεις το χρηματικό ποσό των €2 ή €3 από το soeasy αριθμό σου σε ένα άλλο συνδρομητή soeasy!

Η μεταφορά μπορεί να γίνει ως ακολούθως:

  • Πληκτρολόγησε από το κινητό σου #105#, επίλεξε το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις (€2 ή €3) και καταχώρησε τον soeasy αριθμό στον οποίο θα μεταφέρεις το ποσό. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πάρεις SMS που θα επιβεβαιώνει τη μεταφορά.
  • Μέσα από το MyCyta app, από το κεντρικό μενού επίλεξε "My services". Στη συνέχεια μέσα από τη σελίδα “Υπόλοιπο λογαριασμού” επίλεξε “Money Transfer”.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μέχρι 10 φορές το μήνα. Οι πρώτες 5 είναι δωρεάν και οι επόμενες 5 χρεώνονται με €0,25 για την κάθε μεταφορά. Το ποσό αφαιρείται από το soeasy που θα μεταφέρει τα χρήματα.

Η μεταφορά ποσού με την υπηρεσία soeasy Money Transfer δεν θεωρείται top-up και συνεπώς δεν επηρεάζει τη διάρκεια ισχύος του soeasy αριθμού στον οποίο έχει μεταφερθεί το ποσό. Ισχύει η διάρκεια ισχύος του τελευταίου top-up. Για να επεκτείνεις τη διάρκεια ισχύος του soeasy σου, προτίμησε να κάνεις top-up.

Κάνε log in για να μπορέσεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία από την ιστοσελίδα μας.

Call me back

Μια νέα υπηρεσία που θα κάνει τη ζωή των soeasy πελατών μας ακόμα πιο εύκολη είναι η υπηρεσία ‘Call me back’. Αν ξέμεινες από Χρόνο Ομιλίας και χρειάζεσαι να επικοινωνήσεις με κάποιο άτομο επειγόντως μπορείς με τη νέα υπηρεσία ‘Call me back’ να ειδοποιείς δωρεάν όποιον θέλεις να σε καλέσει, αρκεί να πληκτρολογήσεις #120#.

Σύντομα θα πάρεις γραπτό μήνυμα που θα σου ζητά να πληκτρολογήσεις τον αριθμό αυτού που θέλεις να σε καλέσει, αρκεί να έχει σύνδεση Cytamobile-Vodafone.

Στη συνέχεια η υπηρεσία ‘Call me back’ θα στείλει το ακόλουθο γραπτό μήνυμα στον αριθμό του κινητού που θέλεις να σε καλέσει:
«Σε παρακαλώ τηλεφώνησε μου στο:ΧΧΧΧΧΧΧΧ
CALL ME BACK
Cytamobile-Vodafone”

Switch Plan

Έχεις Πρόγραμμα Συμβολαίου ή Προπληρωμένης soeasy και θέλεις να το αλλάξεις;

Η Cytamobile-Vodafone με τη υπηρεσία ‘Switch Plan’ σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις το Πρόγραμμα που σου ταιριάζει, χωρίς να αλλάξεις τον αριθμό του κινητού σου.

Έτσι τώρα, εύκολα και γρήγορα μπορείς να μεταφερθείς από το Πρόγραμμα Προπληρωμένης soeasy σε Πρόγραμμα Συμβολαίου και αντίστροφα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς οποιοδήποτε κατάστημα του Δικτύου Πωλήσεων μας έχοντας μαζί σου την ταυτότητά σου.

Πόσο στοιχίζει (με ΦΠΑ)
Μεταφορά από πρόγραμμα συμβολαίου σε πρόγραμμα προπληρωμένης soeasy pay as you go €2
(και €1 δωρεάν χρόνο ομιλίας)
Μεταφορά από πρόγραμμα προπληρωμένης soeasy pay as you go σε πρόγραμμα συμβολαίου  
- Classic €5
- RED, RED Family, RED Youth Δωρεάν
GigaGIFT

Ξέμεινες από MB;

Πάτα το GigaGIFT και σέρφαρε εντελώς δωρεάν για 24 ώρες όποτε το χρειαστείς, μια φορά το μήνα.
Εναλλακτικά, πληκτρολόγησε από το κινητό σου #150#

  • Χρειάζεται να πληκτρολογείς τον κωδικό κάθε φορά που θέλεις να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία μια φορά το μήνα.
  • Η υπηρεσία ισχύει για τους πελάτες soeasy που έχουν κάνει ένα top-up €5 και άνω τους τελευταίους 2 μήνες και που δεν έχουν καθόλου υπόλοιπο στο λογαριασμό τους.
  • Η υπηρεσία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενόσω βρίσκεσαι στο εξωτερικό.
  • Πολιτική Ορθής Χρήσης: 5GΒ ανά χρήση της υπηρεσίας