Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Πληροφορίες Ταινίας

Cliffs Of Freedom (R-12) - 2019

Cliffs Of Freedom (R-12)

Κατηγορία: Δράμα
Σκηνοθεσία: Van Ling
Πρωταγωνιστούν: Tania Raymonde, Jan Uddin, Raza Jaffrey, Christopher Plummer, Billy Zane, Costas Mandylor, Kevin Corrigan
Διάρκεια: 137 λεπτά
Rating: 12
Διαθεσιμότητα: 15-01-2020 - 31-03-2020
Τιμή: €3.05

Το χρονικό μιας επανάστασης και ενός καταδικασμένου έρωτα. Είναι η ιστορία του άτυχου έρωτα μεταξύ μιας νεαρής Ελληνίδας χωριατοπούλας και ενός τούρκου αξιωματικού, στο ξέσπασμα της Επανάστασης του 1821. Η 20άχρονη Άννα-Χριστίνα ερωτεύεται τον συνταγματάρχη Ταρίκ, αξιωματικό του τουρκικού στρατού, που δεν συμφωνεί με τις βάρβαρες μεθόδους διακυβέρνησης των συμπατριωτών του, αλλά το εκκολαπτόμενο ειδύλλιό τους φέρνει δεινά στην οικογένεια και το χωριό της. Ορκισμένη να εκδικηθεί, η Χριστίνα παίρνει μέρος στην Επανάσταση και γίνεται σύμβολο του αγώνα, εμπνέοντας τους συμπατριώτες της και προκαλώντας την οργή των Τούρκων, που την επικηρύσσουν. Η ίδια πιστεύει ότι θα αρθεί πάνω από τα αισθήματά της για τον άνδρα που την αγαπά και θέλει να την σώσει, παρόλο που έχει διαταχθεί να την συλλάβει. Αλλά δεν θα αργήσει να έρθει αντιμέτωπη μαζί του, σε μία κρίσιμη μάχη, που θα αλλάξει την πορεία της Ιστορίας.