Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Πληροφορίες Ταινίας

Emperor of Paris, The (R-15) - 2018

Emperor of Paris, The (R-15)Κατηγορία: Δράμα
Σκηνοθεσία: Jean-François Richet
Πρωταγωνιστούν: Vincent Cassel, Olga Kurylenko, August Diehl, Freya Mavor, James Thiérrée, Jérôme Pouly, Fabrice Luchini
Διάρκεια: 115 λεπτά
Rating: 15
Διαθεσιμότητα: 20-06-2019 - 30-08-2019
Τιμή: €3.05

Στο απόγειο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ο Βιντόκ, ο μοναδικός κατάδικος που απέδρασε από δύο φυλακές υψηλής ασφαλείας, είναι ένας θρύλος. Έχοντας θεωρηθεί νεκρός, μετά την τελευταία, εντυπωσιακή του απόδραση, ο πρώην κακοποιός κρατάει πια χαμηλό προφίλ ως ένας απλός έμπορος ρούχων. Όμως, το παρελθόν του δεν τον αφήνει σε ησυχία, μιας και οι πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για ένα φόνο που δεν διέπραξε. Για να αποδείξει την αθωότητά του, κλείνει μια συμφωνία με την αστυνομία: θα πρέπει να συλλάβει τους εγκληματίες του Παρισιού, με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Πριν καλά-καλά το καταλάβει, ο Βιντόκ θα γίνει από πρώην κατάδικος σερίφης. Ένας συναρπαστικός αληθινός χαρακτήρας, που ενέπνευσε τον Βοτρέν του Ονορέ ντε Μπαλζάκ, τον Γιάννη Αγιάννη του Βίκτωρος Ουγκώ και τον Ντιπέν του Έντγκαρ Άλαν Πόε.

Feedback