Κλήση Συνδιάσκεψης

Αν χρειάζεσαι να μιλάς στο σταθερό σου τηλέφωνο ταυτόχρονα με δύο συνομιλητές, για επαγγελματική ή προσωπική χρήση, τότε η Κλήση Συνδιάσκεψης καλύπτει τέλεια τις ανάγκες σου.

Η Κλήση Συνδιάσκεψης θα αλλάξει τον τρόπο που εργάζεσαι, κάνοντάς σε πιο παραγωγικό, εφόσον σου παρέχει τη δυνατότητα να βρίσκεσαι συνεχώς σε άμεση και ταυτόχρονη επαφή με τους συνεργάτες σου.

Με την Κλήση Συνδιάσκεψης μπορείς να καλέσεις ταυτόχρονα δύο αριθμούς ή να μιλάς συγχρόνως με έναν αριθμό που σε έχει καλέσει και ένα που έχεις καλέσει εσύ. Μπορείς να μιλάτε και οι τρεις συνομιλητές ταυτόχρονα, ή εναλλάξ με τον ένα και τον άλλο. Μπορείς ακόμα να εγκαταλείψεις εσύ τη γραμμή και να αφήσεις τους άλλους δυο συνομιλητές να μιλάνε μεταξύ τους.

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος ΣύνδεσηςΔωρεάν-
ΣυνδρομήΔωρεάν-
Σημείωση: Οι κλήσεις της υπηρεσίας Κλήση Συνδιάσκεψης χρεώνονται με τα συνηθισμένα τέλη κλήσεως σταθερής τηλεφωνίας της Cyta (εθνικής ή διεθνούς) και χρεώνονται σε αυτόν που καλεί.
Μιλώντας και οι τρείς
  • Για μια τριμερή συνομιλία, ενώ μιλάς με τον πρώτο συνομιλητή σου κάλεσε και το δεύτερο που θέλεις να ενωθεί μαζί σου. Μόλις απαντήσει ο δεύτερος πάτησε R και μετά το 3. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε και οι τρεις μαζί. Όσο βρίσκεστε σε συνδιάσκεψη, κάθε 15 δευτερόλεπτα θα ακούγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος.
  • Για να εγκαταλείψεις τη γραμμή και να συνεχίσουν οι άλλοι δύο τη συνομιλία τους πατήστε R και 4.  
Μιλώντας με δύο εναλλάξ
  • Αν θέλεις να μιλάς εναλλάξ με τους δύο συνομιλητές και όχι όλοι μαζί τότε μόλις απαντήσει ο δεύτερος πάτησε R και μετά το 2. Για να περάσεις από τον ένα συνομιλητή στον άλλο όσες φορές θέλεις, επανάλαβε την πιο πάνω διαδικασία. Όταν εσύ μιλάς με το ένα άτομο, το άλλο δεν ακούει τη συνομιλία σας.
  • Για να τερματίσεις την εναλλαγή και να συνεχίσεις να μιλάς μόνο με τη γραμμή που είναι σε αναμονή πάτησε R και 1 και αυτόματα η μία κλήση θα αποσυνδεθεί.
  • Για να μπορέσεις να επιστρέψεις στη διμερή συνομιλία (στον αρχικό συνομιλητή) σχημάτισε R και 2.

Σημειώσεις:

Το πλήκτρο R διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή. Σε κάποιες είναι το Recall ή F ή Flash. Αν η συσκευή σου δεν διαθέτει κανένα από τα πλήκτρα αυτά, τότε μπορείς να ανοιγοκλείσεις τη γραμμή σου, πιέζοντας στιγμιαία και απελευθερώνοντας άμεσα το άγκιστρο της συσκευής σου.

Η Κλήση Συνδιάσκεψης είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας της Cyta και προσφέρεται μετά από αίτηση.
…εξοικονόμησε χρόνο και χρήμα
Μπορείς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου πιο αποτελεσματικά, εφόσον θα είσαι σε θέση να ανταποκρίνεσαι άμεσα σε σημαντικά μηνύματα της επιχείρησής σου.

..με ταυτόχρονη συμμετοχή όλων
Αποκτάς τη δυνατότητα για άμεση λήψη αποφάσεων αφού, μπορούν να συμμετέχουν στη συνομιλία όλοι οι ενδιαφερόμενοι χωρίς να χρειάζεται να φύγουν από το χώρο εργασίας τους.

… και καλύτερο συντονισμό
Αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της συζήτησης μειώνοντας την πιθανότητα κακής συνεννόησης.

…ή απλά κανόνισε την έξοδο της παρέας
Οργάνωσε την έξοδο της παρέας στο καλύτερο σουβλάκι της πόλης!
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.