Η πρώτη 5G σύνθεση τραγουδιού στην Κύπρο

«Aν μπορούμε να είμαστε συνέχεια ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα»

Ο Κώστας Κακογιάννης µαζί µε τον εξαιρετικό στιχουργό και ποιητή Πάμπο Κουζάλη και τις θαυμάσιες έφηβες τραγουδίστριες: Άντρεα Μάρκου, Γεωργία Νεοκλέους και Ελένη Μαυρουδή, εμπνέονται, συνθέτουν και δημιουργούν από διάφορες τοποθεσίες της Κύπρου, το 1ο 5G τραγούδι στη χώρα µας, με τη βοήθεια του πιο γρήγορου δικτύου κινητής στην Ευρώπη. Μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια είναι και οι εκλεκτοί οργανοπαίκτες: Χαραλαμπος Παντελή (Λαούτο), Βερόνικα Αλωνεύτου (Σαντούρι) και Τζόναθαν Μπετίτο (κρουστά).

Η ταινία «Τα Δώρα Η 1η 5G σύνθεση τραγουδιού στην Κύπρο», απέσπασε το μοναδικό βραβείο που απονεμήθηκε στην κατηγορία του για Branded Entertainment & Content, στην τελετή βράβευσης των Ermis Awards που διεξήχθη στις 27 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα καθώς επίσης και χρυσό βραβείο στην αντίστοιχη κατηγορία στον κυπριακό θεσμό, Carob Awards τον Οκτώβριο 2022.

Τώρα μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά!
Δες την 1η 5G σύνθεση τραγουδιού που έγινε στον τόπο μας!

Ο Κώστας Κακογιάννης δεν χρειάζεται συστάσεις. Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς σύγχρονους µουσικούς δημιουργούς της χώρας µας µε πλούσιο έργο - τηλεοπτικές παραγωγές, κινηματογράφος, μιούσικαλ, θέατρο, συνεργασίες µε επώνυμους τραγουδιστές κλπ. Όντας επίσης ιδρυτής του µη κερδοσκοπικού πολιτιστικού οργανισμού “Παράκεντρο”, κάνει προσπάθειες για την πολιτιστική αναβάθμιση της υπαίθρου, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλά ταλαντούχα παιδιά από όλη την Κύπρο, να αναδείξουν και να εξελίξουν το ταλέντο τους.