Επιλεκτική Απόρριψη Κλήσεων

Με την Επιλεκτική Απόρριψη Κλήσεων επιλέγεις από ποιους δεν επιθυμείς να λαμβάνεις κλήσεις στο σταθερό σου τηλέφωνο.

Η Επιλεκτική Απόρριψη Κλήσεων σου προσφέρει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέχρι και πέντε αριθμούς από τους οποίους δεν θέλεις να δέχεσαι κλήσεις στο σταθερό σου τηλέφωνο. Κάθε φορά που σε καλεί κάποιος από αυτούς τους επιλεγμένους αριθμούς, ακόμα και αν η κλήση διενεργείται με απόκρυψη αριθμού, η κλήση αυτόματα θα περνάει σε ηχογραφημένο μήνυμα και εσύ δεν θα ενοχλείσαι καθόλου.

Η ενεργοποίηση, απενεργοποίηση ή και τροποποίηση του καταλόγου μπορεί να γίνει από εσένα.

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 11,90Εφάπαξ
Συνδρομή€ 2,38Μηνιαία
Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.

Για να φυλάξεις κάποιο αριθμό στον κατάλογο ανεπιθύμητων αριθμών, πρέπει πρώτα να δεχτείς κλήση από τον αριθμό αυτό και να την απαντήσεις. Αφού τερματιστεί η κλήση από τον ανεπιθύμητο αριθμό και κατεβάσεις το ακουστικό, σήκωσε το ακουστικό ξανά και σχημάτισε τον ακόλουθο κωδικό: * 35 #

Μπορείς να φυλάξεις στον κατάλογο σου μέχρι και πέντε τηλεφωνικούς αριθμούς εσωτερικού ή εξωτερικού. Έχει σημασία με ποια σειρά καταχωρείς τους αριθμούς στον κατάλογό σου αφού, στην περίπτωση που ήδη έχεις φυλάξει πέντε αριθμούς και τώρα θέλεις να προσθέσεις ακόμη έναν, αυτόματα θα αφαιρεθεί από τον κατάλογό σου ο πρώτος αριθμός που καταχώρησες και θα καταγραφεί ο τελευταίος.

Για να ακυρώσεις μόνιμα τον κατάλογό σου (δηλαδή να διαγράψεις όλους τους αριθμούς που έχεις καταχωρήσει και να μπορείς να δέχεσαι τηλεφωνήματα από αυτούς), πληκτρολόγησε: # 35 #

Στην περίπτωση που ξέχασες τη σειρά με την οποία καταχωρήθηκαν οι τηλεφωνικοί αριθμοί στον κατάλογό σου, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, μπορείς να ακυρώσεις τον κατάλογό σου και να τον ξαναδημιουργήσεις καταχωρώντας αριθμούς με τη διαδικασία που αναφέρθηκε πιο πάνω.

Για να δώσεις προσωρινό δικαίωμα σε όλους τους αριθμούς του καταλόγου των ανεπιθύμητων αριθμών να σε καλέσουν, πληκτρολόγησε: # 36 #

Για να λειτουργήσει και πάλι η Επιλεκτική Απόρριψη Κλήσεων και να ενεργοποιηθεί ο κατάλογός σου,
πληκτρολόγησε: * 36 #

Η Επιλεκτική Απόρριψη Κλήσεων είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας της Cyta και προσφέρεται μετά από αίτηση. ΔΕΝ προσφέρεται σε συνδρομητές της Υπηρεσίας ISDN.

Στην ευρυζωνική τηλεφωνία (προϊόντα Telephony και Telephony Plus) μπορείς να επιλέξεις μέχρι και δώδεκα αριθμούς από τους οποίους δεν επιθυμείς να λαμβάνεις κλήσεις (εσωτερικού ή εξωτερικού).
Μπορείς να διαχειριστείς τον κατάλογο σου μέσω του MyCyta ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.
...προφυλάξου
Από ανεπιθύμητες κλήσεις, ενοχλητικές και προσβλητικές συμπεριφορές.

...γίνε κυρίαρχος της τηλεφωνικής σου γραμμής
Αποφασίζοντας εσύ από ποιους θα δέχεσαι κλήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.