Συνδυασμός Επιλεκτικής Απόρριψης Κλήσεων & Αναγνώρισης Κλήσης

Με τον συνδυασμό των διευκολύνσεων επιλεκτικής απόρριψης κλήσεων και αναγνώριση κλήσης, επιλέγεις από ποιους αριθμούς δεν επιθυμείς να λαμβάνεις κλήσεις στο σταθερό σου τηλέφωνο.

Ο συνδυασμός των διευκολύνσεων σου προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσεις κατάλογο ανεπιθύμητων αριθμών. Κάθε φορά που σε καλεί κάποιος από αυτούς τους επιλεγμένους αριθμούς, ακόμα και αν η κλήση διενεργείται με απόκρυψη αριθμού, η κλήση αυτόματα θα περνάει σε ηχογραφημένο μήνυμα και εσύ δεν θα ενοχλείσαι καθόλου.

Η ενεργοποίηση, απενεργοποίηση ή και τροποποίηση του καταλόγου μπορεί να γίνει από εσένα.

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 11,90Εφάπαξ
Συνδρομή€ 3,57Μηνιαία
Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
Στην ευρυζωνική τηλεφωνία (προϊόντα Telephony και Telephony Plus) μπορείς να επιλέξεις μέχρι και δώδεκα αριθμούς από τους οποίους δεν επιθυμείς να λαμβάνεις κλήσεις (εσωτερικού ή εξωτερικού).

Μπορείς να διαχειριστείς τον κατάλογο σου μέσω του MyCyta ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.

Ο συνδυασμός των διευκολύνσεων Επιλεκτική Απόρριψη Κλήσεων και Αναγνώρισης Κλήσης είναι διαθέσιμη στους πελάτες της ευρυζωνικής τηλεφωνίας (προϊόντα Telephony και Telephony Plus) της Cyta και προσφέρεται μετά από αίτηση.
....Δες ποιος σε καλεί πριν απαντήσεις
Εσύ επιλέγεις ποιες κλήσεις θα απαντήσεις.

...προφυλάξου
Από ανεπιθύμητες κλήσεις, ενοχλητικές και προσβλητικές συμπεριφορές.

...γίνε κυρίαρχος της τηέφωνικής σου γραμμής
Αποφασίζοντας εσύ από ποιους θα δέχεσαι κλήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.