Μηνιαίο Όριο Χρήσης

Πάρε τον έλεγχο του τηλεφώνου στα χέρια σου. Καθόρισε εσύ τη μέγιστη μηνιαία χρέωση των κλήσεων του τηλεφώνου σου και χαλάρωσε!

Με το Μηνιαίο Όριο Χρήσης, εσύ καθορίζεις το ανώτατο ύψος του μηνιαίου λογαριασμού της γραμμής σου και αποφεύγεις έτσι δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος του μήνα.

Όταν ο μηνιαίος λογαριασμός κλήσεών σου φτάσει στο όριο που εσύ όρισες τότε, ανάλογα με την επιθυμία σού:

  1. θα λάβεις ειδοποιήσεις υπό τη μορφή γραπτού μηνύματος (περίπου στο 70%, 90% και 100% του μηνιαίου ορίου που έχεις επιλέξει), σε αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σου
  2. θα λάβεις ειδοποιήσεις υπό τη μορφή γραπτού μηνύματος (περίπου στο 70% και 90% του μηνιαίου ορίου που έχεις επιλέξει), σε αριθμό κινητού τηλεφώνου της επιλογής σου και θα αποσυνδεθεί προσωρινά η γραμμή με τη συμπλήρωση του ορίου αυτού
  3. θα αποσυνδεθεί προσωρινά η γραμμή με τη συμπλήρωση του μηνιαίου ορίου που έχεις επιλέξει, χωρίς την αποστολή οποιασδήποτε ειδοποίησης.
Στις περιπτώσεις προσωρινής αποσύνδεσης, θα υπάρχει φραγή όλων των εξερχόμενων κλήσεων από τη συγκεκριμένη γραμμή, θα μπορείς ωστόσο να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις.

Η επανασύνδεση θα γίνει αυτόματα την 1η του επόμενου μηνός. Μπορείς όμως να την επανασυνδέσεις και νωρίτερα, επικοινωνώντας με τη Cyta.

ΜΗΝΙΑΙΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος ΣύνδεσηςΔωρεάν-
ΣυνδρομήΔωρεάν-

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΟΡΙΟΥ ΧΡΗΣΗΣ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Επανασύνδεσης€ 2,03Εφάπαξ

Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
Το Μηνιαίο Όριο Χρήσης προσφέρεται σε όλους τους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας, μετά από αίτηση σε ένα από τα cytashop.

Σημειώσεις:
Επειδή η επεξεργασία των στοιχείων κλήσεων για τιμολόγηση του πελάτη γίνεται περιοδικά και όχι σε πραγματικό χρόνο, υπάρχει πιθανότητα ο λογαριασμός στο τέλος του μήνα να υπερβεί το όριο χρήσης που έχει τεθεί. Κλήσεις με υπερτιμημένη χρέωση όπως κλήσεις προς αριθμούς τηλεπληροφόρησης ενδεχομένως να σε θέσουν εκτός ορίου, και ως εκ τούτου θα συστήναμε για περαιτέρω προστασία σου την ταυτόχρονη παροχή των υπηρεσιών φραγής ή κρυπτοφραγής.

Το όριο είναι ανά γραμμή και αφορά τη χρέωση κλήσεων του κάθε μήνα. Δεν συμπεριλαμβάνει οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή (πχ. ενοίκιο γραμμής, συνδρομή για διευκολύνσεις κ.τ.λ.).

Εάν ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που έχεις υποδείξει για αποστολή γραπτού μηνύματος δεν ανήκει σε σένα, τότε χρειάζεται η γραπτή συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
...κι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Όσο "δραστήρια" κι αν είναι τα μέλη της οικογένειας ή του γραφείου σου εσύ θα είσαι σίγουρος ότι ο τηλεφωνικός σου λογαριασμός δεν θα…ξεφύγει.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.