Αποσύνδεση & Επανασύνδεση Τηλεφωνικής Γραμμής

Για σένα που έχεις εξοχικό ή λείπεις από την Κύπρο για πολύ καιρό, το σταθερό τηλέφωνο δεν είναι πια πολυτέλεια.

Η Αποσύνδεση και Επανασύνδεση Σταθερής Γραμμής προσφέρει την ευχέρεια να συνδέεις και να αποσυνδέεις τη σταθερή γραμμή σου όταν δεν τη χρησιμοποιείς και έτσι να εξοικονομείς το μηνιαίο πάγιο (μέχρι 6 μήνες).

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Αποσύνδεσης€ 1,79Μέχρι 6 Μήνες

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ
ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Επανασύνδεσης€ 1,19Εφάπαξ

Σημείωση: Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
Αποσύνδεση:
Για να αποσυνδέσεις την αναλογική σου γραμμή κάλεσε τον αριθμό 8000 7676 (χωρίς χρέωση) από οποιοδήποτε τηλέφωνο. Για κλήσεις από το εξωτερικό, μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί ή χρεώσεις αναλόγως του δικτύου σου. Για να αποσυνδέσεις την ευρυζωνική σου τηλεφωνία κάλεσε το 132.

Στο τηλεφώνημά σου απαντά αυτόματος τηλεφωνητής που σου ζητά να πληκτρολογήσεις τον αριθμό της γραμμής που επιθυμείς να αποσυνδέσεις.

Αν το τηλεφώνημα γίνεται από αριθμό που δεν σου ανήκει, το σύστημα ζητά να πληκτρολογήσεις τον Αριθμό Πελάτη που σου έχει δοθεί από την Cyta και αντιστοιχεί με τη γραμμή που επιθυμείς να αποσυνδέσεις. Ο αριθμός αυτός αναγράφεται στο άνω δεξί μέρος του μηνιαίου σου λογαριασμού. Aν δυσκολεύεσαι να βρείς αυτή την πληροφορία, κάλεσε το 132 για να σε εξυπηρετήσει.

Έπειτα, το σύστημα σου ανακοινώνει πόσες μέρες ήταν αποσυνδεδεμένη η γραμμή σου μέχρι τη μέρα εκείνη και σου ζητά να καταχωρήσεις την επιλογή σου (αποσύνδεση ή επανασύνδεση της γραμμής).

Επανασύνδεση:
Για να επανασυνδέσεις τη γραμμή σου, τηλεφώνησε και πάλι στον αριθμό 8000 7676 και ακολούθησε την ίδια διαδικασία όπως και στην περίπτωση αποσύνδεσης.


Η Αποσύνδεση και Επανασύνδεση Σταθερής Γραμμής είναι χρήσιμη για σένα που διαθέτεις εξοχικό αλλά το απολαμβάνεις μόνο ορισμένους μήνες το χρόνο, ή που απουσιάζεις από το σπίτι σου για πάνω από έξι μήνες το χρόνο.

Η Αποσύνδεση και Επανασύνδεση Σταθερής Γραμμής είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας της Cyta. Οι συνδρομητές που έχουν επιπλέον Internet Home, DSL Access Home ή/και Cytavision μπορούν και αυτοί να αποσυνδέσουν τη σταθερή τους γραμμή εφόσον έχουν αποσυνδέσει πρώτα προσωρινά τις ευρυζωνικές τους υπηρεσίες.

Το Πακέτο δεν προσφέρεται προς τους πελάτες της Υπηρεσίας ISDN καθώς και σε γραμμές που ανήκουν στα Ειδικά Τιμολογιακά Πακέτα.


Σημαντικές Πληροφορίες:
Οι τηλεφωνικές σου διευκολύνσεις θα αποσυνδεθούν μαζί με τη γραμμή και θα επανασυνδεθούν αυτόματα πίσω, χωρίς οποιαδήποτε χρέωση, όταν επανασυνδέσεις τη γραμμή σου. Κατά την περίοδο αποσύνδεσης δεν χρεώνεται μηνιαία συνδρομή, ούτε για τις διευκολύνσεις ούτε και για τη γραμμή, νοουμένου ότι ο συνολικός χρόνος αποσύνδεσης της γραμμής στο έτος, δεν έχει ξεπεράσει τους 6 μήνες. Μετά τους έξι μήνες, μαζί με την έναρξη χρέωσης για τη γραμμή θα αρχίσει να εφαρμόζεται και η μηνιαία συνδρομή για τις οποιεσδήποτε διευκολύνσεις ήταν συνδεδεμένες στη γραμμή σου πριν από την αποσύνδεση.

Αν το επιθυμείς, μπορείς να έχεις τη γραμμή σου αποσυνδεδεμένη για περίοδο πέραν των 6 μηνών, αλλά για αυτή την περίοδο θα χρεώνεσαι με την κανονική μηνιαία συνδρομή παρόλο που η γραμμή σου θα παραμένει αποσυνδεδεμένη.
...συνδέσου εύκολα
Η σύνδεση και η αποσύνδεση της γραμμής γίνεται εύκολα, τηλεφωνώντας χωρίς χρέωση στο 8000 7676, από οποιοδήποτε τηλέφωνο, εντός ή εκτός Κύπρου.

...κράτησε τα όλα
Αν πάνω στη συγκεκριμένη γραμμή έχεις συνδεδεμένες κι’ άλλες διευκολύνσεις, αυτές επανασυνδέονται αυτόματα χωρίς εσύ να χρεωθείς και χωρίς να χρεώνεσαι κατά τη διάρκεια της αποσύνδεσης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.