Απόρριψη Ανωνύμων Κλήσεων

Δέχεσαι ενοχλητικά τηλεφωνήματα με απόκρυψη αριθμού; Θέλεις το τηλέφωνό σου να μην δέχεται ανώνυμες κλήσεις; Η Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων είναι για σένα.

Με την υπηρεσία Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων έχεις τη δυνατότητα να μην λαμβάνεις κλήσεις από αριθμούς που είναι σε απόκρυψη ενώ σχετικό μήνυμα θα ενημερώνει τον καλούντα ώστε αν το επιθυμεί να ξανακαλέσει με απενεργοποιημένη την απόκρυψη του αριθμού του.

ΠεριγραφήΤέληΠερίοδος Χρέωσης
Τέλος Σύνδεσης€ 11,90Εφάπαξ
Τέλος Αποσύνδεσης€ 11,90Εφάπαξ
ΣυνδρομήΔωρεάνΜηνιαία
Σημειώσεις:
  1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ.
  2. Η Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων χρεώνεται μόνο με τέλος σύνδεσης όταν θα τη ζητήσετε για πρώτη φορά. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε μηνιαία συνδρομή ή άλλη χρέωση.
Η Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της σταθερής τηλεφωνίας της Cyta και προσφέρεται μετά από αίτηση.

Μετά την αίτησή σου, για να ενεργοποιήσεις την Απόρριψη Ανώνυμων Κλήσεων δεν έχεις παρά να πληκτρολογήσεις από το σταθερό σου τηλέφωνο τον κωδικό * 28 # και για να την απενεργοποιήσεις τον κωδικό # 28 #.
...προφυλάξου
Από ανεπιθύμητες κλήσεις και ενοχλητικές συμπεριφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.