Προσέχουμε ο ένας τον άλλον

Προσέχουμε ο ένας τον άλλον

Αγαπητοί πελάτες,
Προσέχουμε ο ένας τον άλλον

Μαζί με άλλους συμπολίτες μας, είμαστε μέρος της αλυσίδας των ανθρώπων της πρώτης γραμμής και συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε όταν μας χρειάζεστε για την επικοινωνία σας.

Δίνουμε προτεραιότητα στην επιδιόρθωση βλαβών και στις νέες συνδέσεις για να μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα στις συνθήκες περιορισμού που μας επέβαλε η πανδημία.

Στην προσπάθειά μας να σας εξυπηρετήσουμε, δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία της υγείας της δικής σας και της δικής μας.

Γι' αυτό

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια περιορισμού των κατ' οίκον επισκέψεων στις απολύτως απαραίτητες.

Αν κριθεί απαραίτητο να εργαστούμε εντός της κατοικίας σας, τότε περιορίζουμε τον χρόνο της επίσκεψής μας στο ελάχιστο και λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας (χρήση προστατευτικής μάσκας, γαντιών και αντισηπτικού χεριών).

Από εσάς, τους πελάτες μας, ζητούμε τη συνεργασία σας.
Ενημερώστε μας αν στην κατοικία σας διαμένουν

επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού
υπό διερεύνηση κρούσματα του ιού
άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες
άτομα σε αυτοπεριορισμό ή που επέστρεψαν πρόσφατα από το εξωτερικό και δεν έχουν παρέλθει 14 μέρες από την ημερομηνία επιστροφής τους στην Κύπρο

ώστε να λάβουμε πρόσθετα μέτρα ασφάλειας.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μας

Φροντίστε για την απολύμανση του χώρου και των επιφανειών όπου θα γίνουν οι εργασίες, καθώς και για τον καλό αερισμό του χώρου αφήνοντας παράθυρα ή/και εσωτερικές πόρτες ανοιχτές, πριν, κατά και για σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη λήξη των εργασιών.
Φροντίστε για την παραμονή ενός μόνο ατόμου στον χώρο κατά τη διάρκεια των εργασιών, τηρώντας την ελάχιστη απόστασης ασφαλείας των δύο (2) μέτρων.
Διευκολύνετε με κάθε δυνατό τρόπο την όλη διαδικασία, ώστε ο χρόνος παραμονής μας στον χώρο σας να ελαχιστοποιηθεί.

Παραμένουμε κοντά σας, με ασφάλεια, για όλες τις επικοινωνιακές σας ανάγκες!

Σας προσέχουμε και μας προσέχετε!
Σας ευχαριστούμε!

#StaySafe #StayConnected