Νέος πελάτης

Οι υπηρεσίες cybee σο δίνουν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα από προηγμένο περιεχόμενο από το κινητό σου τηλέφωνο με τη χρήση γραπτών μηνυμάτων SMS μέσω wap. Όπου κι αν είσαι και οποτεδήποτε χρειαστείς κάποια πληροφορία, οι υπηρεσίες cybee σου την παραδίδουν στο κινητό σου τηλέφωνο.

Γιατί υπηρεσίες cybee?

Επειδή μπορούν να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη, συναρπαστική και να σε κρατούν ενήμερο δίνοντας σου τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Ο κόσμος των υπηρεσιών cybee περιλαμβάνει…

 - Fun στο κινητό: Μια μεγάλη γκάμα από εικόνες, μουσική και παιχνίδια που θα κάνουν το κινητό σου ακόμα πιο ζωντανό και τη ζωή σου πιο συναρπαστική.
 - Ψυχαγωγία: Μάθε τι λένε τα άστρα για σένα, τους καθημερινούς σου βιορυθμούς, πως η δύναμη των αριθμών μπορεί να αποκαλύψει το μέλλον σου, πως η κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σου, ή κάνε «chat», με τους φίλους σου.
- Αθλητικά: Ενημερώσου για τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου, λάβε στο κινητό σου τα επίσημα αποτελέσματα των ιπποδρομιακών συναντήσεων της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας και των αγώνων του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.
- Μηνύματα: Αν έχεις εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιείς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cybee έχεις τη δυνατότητα να:

  • Στέλνεις δωρεάν γραπτά μηνύματα SMS μέσω της ιστοσελίδας μας και να
  • Ενημερώνεσαι με δωρεάν ειδοποιητικό μήνυμα SMS στο κινητό σου για τα μηνύματα που έχεις λάβει στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο.
Τι χρειάζεσαι για να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες cybee;

Για να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες cybee πρέπει να είσαι πελάτης της Cytamobile-Vodafone και να έχεις δικό σου κινητό τηλέφωνο. Εφόσον το κινητό σου είναι συμβατό με την τεχνολογία wap και έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις, μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιες από τις υπηρεσίες cybee μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy. Χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα μας για να εγγραφείς και να γίνεις μέλος και απόλαυσε τις υπηρεσίες cybee.

Γιατί να εγγραφείς στην ιστοσελίδα μας;

- Για να προσωποποιήσεις τις υπηρεσίες, με τρόπο που δεν είναι εφικτός μέσω του κινητού σου τηλεφώνου.
- Για να έχεις τη δυνατότητα να ειδοποιείσαι με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σου για τα νέα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχεις λάβει στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο και για να στέλνεις δωρεάν γραπτά μηνύματα SMS.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείς στην ιστοσελίδα μας για να έχεις πρόσβαση στις SMS υπηρεσίες μας μέσω του κινητού σου τηλεφώνου.

Πόσα στοιχίζουν οι υπηρεσίες και πως χρεώνονται;

Οι τιμές των υπηρεσιών διαφέρουν μεταξύ τους. Μερικές προσφέρονται δωρεάν.
- Για τους πελάτες των Προγραμμάτων Συμβολαίου όλες οι χρεώσεις παρουσιάζονται στο μηνιαίο λογαριασμό.
- Για τους πελάτες του προγράμματος Προπληρωμένης soeasy η χρέωση γίνεται αμέσως μόλις χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία.