Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

Νέος πελάτης

Οι υπηρεσίες cybee σας δίνουν πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα από προηγμένο περιεχόμενο από το κινητό σας τηλέφωνο με τη χρήση γραπτών μηνυμάτων SMS μέσω wap. Όπου κι αν είστε και οποτεδήποτε χρειαστείτε κάποια πληροφορία, οι υπηρεσίες cybee σας την παραδίδουν στο κινητό σας τηλέφωνο.

Γιατί υπηρεσίες cybee?

Επειδή μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη, συναρπαστική και να σας κρατούν ενήμερους δίνοντας σας τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Ο κόσμος των υπηρεσιών cybee περιλαμβάνει…

 - Fun στο κινητό: Μια μεγάλη γκάμα από εικόνες, μουσική και παιχνίδια που θα κάνουν το κινητό σας ακόμα πιο ζωντανό και τη ζωή σας πιο συναρπαστική.
 - Ψυχαγωγία: Μάθετε τι λένε τα άστρα για σας, τους καθημερινούς σας βιορυθμούς, πως η δύναμη των αριθμών μπορεί να αποκαλύψει το μέλλον σας, πως η κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας, ή κάντε «chat», με τους φίλους σας.
- Αθλητικά: Ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου, λάβετε στο κινητό σας τα επίσημα αποτελέσματα των ιπποδρομιακών συναντήσεων της Λέσχης Ιπποδρομιών Λευκωσίας και των αγώνων του Κυπριακού Συνδέσμου Αυτοκινήτου.
- Μηνύματα: Αν έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cybee έχετε τη δυνατότητα να:

  • Στέλνετε δωρεάν γραπτά μηνύματα SMS μέσω της ιστοσελίδας μας και να
  • Ενημερώνεστε με δωρεάν ειδοποιητικό μήνυμα SMS στο κινητό σας για τα μηνύματα που έχετε λάβει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.
Τι χρειάζεστε για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες cybee;

Για να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες cybee πρέπει να είστε πελάτης της Cytamobile-Vodafone και να έχετε δικό σας κινητό τηλέφωνο. Εφόσον το κινητό σας είναι συμβατό με την τεχνολογία wap και έχετε κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις, μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάποιες από τις υπηρεσίες cybee μέσω της ιστοσελίδας www.cyta.com.cy. Χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα μας για να εγγραφείτε και να γίνετε μέλος και απολαύστε τις υπηρεσίες cybee.

Γιατί να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας;

- Για να προσωποποιήσετε τις υπηρεσίες, με τρόπο που δεν είναι εφικτός μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.
- Για να έχετε τη δυνατότητα να ειδοποιείστε με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό σας για τα νέα ηλεκτρονικά μηνύματα που έχετε λάβει στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και για να στέλνετε δωρεάν γραπτά μηνύματα SMS.

Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας για να έχετε πρόσβαση στις SMS υπηρεσίες μας μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Πόσα στοιχίζουν οι υπηρεσίες και πως χρεώνονται;

Οι τιμές των υπηρεσιών διαφέρουν μεταξύ τους. Μερικές προσφέρονται δωρεάν.
- Για τους πελάτες των Προγραμμάτων Συμβολαίου όλες οι χρεώσεις παρουσιάζονται στο μηνιαίο λογαριασμό.
- Για τους πελάτες του προγράμματος Προπληρωμένης soeasy η χρέωση γίνεται αμέσως μόλις χρησιμοποιηθεί η υπηρεσία.