Πληροφορίες Λογαριασμού

Έλεγχος της χρήσης Mobile Internet και του λογαριασμού σου

H Cytamobile-Vodafone σου παρέχει τα εργαλεία για να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, όταν χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες Mobile Internet από το κινητό και Vodafone Mobile Broadband. Ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείς θα λαμβάνεις μηνύματα pop-up ή SMS σε πραγματικό χρόνο όταν η χρήση σου φτάσει το 70% και το 100% του όγκου που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο σου.

Αν χρησιμοποιείς smartphone ή tablet τότε θα λαμβάνεις μηνύματα σε μορφή pop-up τα οποία θα εμφανίζονται στην οθόνη σου, ενώ αν χρησιμοποιείς laptop ή συσκευή η οποία δεν υποστηρίζει τη λήψη μηνυμάτων pop-up τότε θα λαμβάνεις μηνύματα SMS.

 1. Αν έχεις ένα από τα προγράμματα με μηνιαία συνδρομή θα ειδοποιείσαι όταν χρησιμοποιήσεις το 70% του όγκου και θα έχεις τη δυνατότητα να προσθέσεις πακέτο.
 2. Όταν χρησιμοποιήσεις το 100% του όγκου που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο σου θα λαμβάνεις ξανά ειδοποίηση με τη δυνατότητα να προσθέσεις πακέτο.
 3. Αν επιλέξεις να προσθέσεις πακέτο τότε θα λαμβάνεις ειδοποίηση ότι έχεις προσθέσει πακέτο επιτυχώς ενώ θα ειδοποιηθείς ξανά όταν καταναλώσεις το 100% του επιπρόσθετου πακέτου. Αν επιλέξεις να μην προσθέσεις πακέτο τότε η σύνδεση στο Mobile Internet θα τερματίζεται και θα λαμβάνεις SMS με τον σύνδεσμο http://miu.cyta.com.cy τον οποίο μπορείς να επισκεφτείς όποτε επιθυμείς για να προσθέσεις πακέτο.
 4. Αν δεν έχεις πακέτο με μηνιαία συνδρομή αλλά χρησιμοποιείς το ημερήσιο πακέτο (Daily Plan) θα λαμβάνεις ειδοποίηση κάθε φορά που η χρήση σου φτάνει στα 30ΜΒ εντός μιας μέρας, αλλά η σύνδεση δεν θα διακόπτεται.

Μπορείς να επισκεφτείς όποτε επιθυμείς την ιστοσελίδα http://miu.cyta.com.cy από τη συσκευή που χρησιμοποιείς για να προσθέσεις πακέτο και να ενημερωθείς για τη χρήση Mobile Internet.

Μπορείς να ενημερωθείς επίσης για τη χρήση σου και μέσω SMS στέλλοντας το λεκτικό PLAN στο 8000.

Σημειώσεις:

 • Η αποστολή των μηνυμάτων SMS στο 8000, είναι δωρεάν όταν στέλνονται από την Κύπρο, ενώ όταν στέλνονται από το εξωτερικό χρεώνονται με βάση τα τέλη διεθνούς περιαγωγής.
 • Για την υπηρεσία Vodafone Mobile Broadband η αποστολή και λήψη μηνυμάτων SMS γίνεται από την εφαρμογή της υπηρεσίας που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή.
 • Αν προσθέσεις πακέτο θα ενημερωθείς όταν καταναλώσεις το 100% του επιπρόσθετου πακέτου.
 • Όποτε επιλέξεις να προσθέσεις πακέτο τότε θα ενημερώνεσαι ότι έχεις προσθέσει το πακέτο που επέλεξες επιτυχώς.
 • Αν επιλέξεις στο 70% και στο 100% να μην προσθέσεις πακέτο τότε η σύνδεση θα διακόπτεται στο 100% και θα στέλλεται μήνυμα SMS με το σύνδεσμο για την ιστοσελίδα http://miu.cyta.com.cy από τον οποίο μπορείς να προσθέσεις πακέτο όποτε επιθυμείς.
 • Αν δεν επιθυμείς να τερματίζεται η σύνδεση σου όταν εξαντληθεί ο όγκος του πακέτου σου έχεις τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις την αυτόματη ενεργοποίηση πρόσθετου πακέτου μέσω της ιστοσελίδας http://miu.cyta.com.cy.
 • Πελάτες που δεν έχουν πακέτο με μηνιαία συνδρομή αλλά χρησιμοποιούν την ημερήσια χρέωση (Daily) θα λαμβάνουν ειδοποίηση όταν η χρήση φτάσει τα 30ΜΒ (ή €1.12) εντός μιας μέρας.
 • Αν προσθέσεις πακέτο αλλά δεν κάνεις καμία χρήση από αυτό το πακέτο τότε δεν θα επωμιστείς οποιαδήποτε χρέωση στο τέλος του μήνα.

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς ένα από τα cytashop, ή κάλεσε το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στο τηλέφωνο 132.