Πακέτο Διεθνών Κλήσεων

Πακέτο Διεθνών Κλήσεων

Τώρα η Cyta σου προσφέρει πολλά παραπάνω, αφού μπορείς να έχεις Διεθνή Λεπτά ομιλίας για κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να επικοινωνείς ξέγνοιαστα με τους δικούς σου ανθρώπους που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Διεθνή Λεπτά Ομιλίας Μηνιαία Συνδρομή (με ΦΠΑ)  
300 λεπτά €5 Παραγγελία

Όροι & Προϋποθέσεις

  1. Το πακέτο διεθνών κλήσεων είναι διαθέσιμο μόνο σε υφιστάμενους οικιακούς πελάτες Cyta που διαθέτουν Σταθερή Τηλεφωνία, με 12μηνη δέσμευση.
  2. Τα 300 λεπτά ομιλίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διεθνείς κλήσεις μόνο προς κινητά και σταθερά τηλέφωνα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθημερινά από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 8:00 το πρωί της επόμενης μέρας, με επιπλέον χρέωση €5,00 τον μήνα (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
  3. Στις χώρες που περιλαμβάνονται στο πακέτο διεθνών κλήσεων, υπάρχουν προθέματα με υπερτιμημένες χρεώσεις που εξαιρούνται από το πακέτο (π.χ. κλήσεις προς ειδικές υπηρεσίες, κλήσεις προς υπηρεσίες τηλεπληροφόρησης).
  4. Η μονάδα χρέωσης είναι ανά λεπτό. Μετά την εξάντληση των λεπτών ομιλίας του πακέτου, ισχύουν οι υφιστάμενες χρεώσεις προς σταθερό και κινητό της κάθε χώρας.
  5. Σε περίπτωση τερματισμού, προσωρινής αποσύνδεσης ή μεταβίβασης της Σταθερής Τηλεφωνίας που συμμετέχει στο πακέτο, πριν από το πέρας των 12 μηνών θα ισχύει χρέωση ύψους €20 ανά κύκλωμα / ευρυζωνικό αριθμό. Σε περίπτωση διακοπής του πακέτου των διεθνών κλήσεων από το σταθερό, πριν από το πέρας των 12 μηνών θα ισχύει χρέωση ύψους €20 ανά κύκλωμα / ευρυζωνικό αριθμό.
  6. Με την παροχή του πακέτου η συνδρομή θα χρεωθεί αναλογικά και ο πελάτης δικαιούται όλα τα λεπτά του πακέτου για τον μήνα.
  7. Το πακέτο διεθνών κλήσεων θα ενεργοποιείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
  8. Λεπτά που δεν καταναλώνονται εντός του μήνα τιμολόγησης, δεν μεταφέρονται στον επόμενο.
  9. Πελάτες με την διευκόλυνση «προσωρινής αποσύνδεσης» στην Σταθερή Τηλεφωνία, μπορούν να προμηθευτούν το πακέτο, αφού πρώτα τερματίσουν την πιο πάνω διευκόλυνση.
  10. Η 12μηνη δέσμευση δεν θα ανανεώνεται από την Cyta αυτόματα. Το πακέτο θα τερματίζεται με τη λήξη της δέσμευσης.