Η Cytamobile-Vodafone βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την Οokla®, ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη! Και ό,τι επαναλαμβάνεται δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Είναι η συνεχής επιβεβαίωση ότι όταν θες κάτι πολύ, γίνεται! Στη CYTA έτσι γίνεται!

Το γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής

«Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη για 2η συνεχόμενη χρονιά».

Η ανεξάρτητη εταιρεία Ookla®, κορυφαία στον κόσμο στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου, βραβεύει της Cyta στο πλαίσιο των βραβείων Speedtest Awards™ ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη.

Η βράβευση βασίστηκε σε εκατομμύρια μετρήσεις που έγιναν σε πραγματικές συνθήκες, μέσω της εφαρμογής Speedtest®, από το σύνολο των Ευρωπαίων καταναλωτών, κατά το 2ο και 3ο τρίμηνο του 2022. Το Speed Score™ της Cyta ξεπέρασε όλα τα ευρωπαϊκά δίκτυα κινητής, γεγονός που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία δεδομένου ότι ανταγωνίστηκε με δίκτυα κολοσσών του τομέα.

Ό,τι επαναλαμβάνεται δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Είναι η συνεχής επιβεβαίωση ότι όταν θες κάτι πολύ, γίνεται!
Γίνεται όταν πραγματοποιείς όλα όσα υπόσχεσαι και ακόμα περισσότερα!
Γίνεται με σκληρή δουλειά, πίστη και επιμονή.

Οι πελάτες της Cyta, εκτός από τις γρηγορότερες ταχύτητες στην Ευρώπη, πολύ σύντομα θα απολαμβάνουν ακόμα πιο αναβαθμισμένες εμπειρίες, μέσω νέων, καινοτόμων λύσεων, βασισμένων στην πιο αξιόπιστη και σύγχρονη τεχνολογία.

The fastest Mobile Network