Το δίκτυο της Cytamobile-Vodafone, διακρίθηκε ως «Tο πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη» στα Speedtest Award της Ookla®, της κορυφαίας εταιρίας παγκόσμια στον έλεγχο και την ανάλυση του διαδικτύου.

Το γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής

Η βράβευση «Europe’s Fastest Network 2021» της Οokla βασίστηκε σε εκατομμύρια μετρήσεις που έγιναν μέσω της εφαρμογής Speedtest® σε πραγματικές συνθήκες από τους ίδιους τους χρήστες κινητών δικτύων, κατά το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο  του 2021 σε δεκάδες δίκτυα σε όλη την Ευρώπη.

 

Δες την ανάλυση της Ookla

Για να κερδίσει αυτό το βραβείο, η Cyta πέτυχε Speed Score 134,69, με μέσες ταχύτητες download τα 204,15 Mbps και μέσες ταχύτητες upload τα 27,18 Mbps.

Η πανευρωπαϊκή αυτή πρωτιά, δεν αποτελεί μόνο μια τεράστια επιτυχία της Cyta, του προσωπικού και των συνεργατών της αλλά είναι και μια μεγάλη επιτυχία για ΟΛΗ την Κύπρο μας. Είναι μια περήφανη πρωτιά που αποδεικνύει ξεκάθαρα πως όταν όλοι μαζί δουλέψουμε μεθοδικά, με ενθουσιασμό, θέληση και επαγγελματισμό, μπορούμε να πάρουμε την Κύπρο μας ακόμη πιο μπροστά και να την οδηγήσουμε στην κορυφή της Ευρώπης.            

Το γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής

Η Cyta για 60 χρόνια πρωτοστατεί και ηγείται της προσπάθειας του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας και είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Κύπρο. Η Cyta, με τεχνολογίες αιχμής, όπως το 5G και το Fiber, ανταποκρίνεται με επιτυχία στις νέες ανάγκες που ορίζει η  ψηφιακή εποχή, απελευθερώνοντας απεριόριστες δυνατότητες για όλους και συμβάλλοντας για ένα καλύτερο μέλλον για τους πολίτες του τόπου μας.