Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.

ebill

ebill

Οι λογαριασμοί σου με μια ματιά και η πληρωμή τους με ένα κλικ εύκολα και γρήγορα!

Πληρωμή λογαριασμών μέσω του ebill

Με την υπηρεσία ebill, η οποία προσφέρεται στους εγγεγραμμένους χρήστες (registered users) του My Cyta, μπορείς να έχεις άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς σου και τη δυνατότητα να τους πληρώνεις ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής κάρτας. Μπορείς επίσης να ενημερώνεσαι για το κόστος των κλήσεων που έχεις κάνει κατά τη διάρκεια του μήνα καθώς και για τις αναλυτικές καταστάσεις των κλήσεών σου για τους τελευταίους έξι μήνες.

Γρήγορη πληρωμή λογαριασμών

Η οθόνη της γρήγορης πληρωμής λογαριασμών σου επιτρέπει, ως απλός επισκέπτης (guest user) στην ιστοσελίδα μας, να προχωρήσεις σε άμεση πληρωμή των λογαριασμών σου μέσω πιστωτικής κάρτας.
Πληρωμή λογαριασμών μέσω του Split Bill

Για μικρές και μεγάλες εταιρείες η υπηρεσία Split Bill, η οποία προσφέρεται στους εγγεγραμμένους χρήστες (registered users) του My Cyta, σας παρέχει τη δυνατότητα να καλύπτετε μέρος του μηνιαίου λογαριασμού των υπαλλήλων σας με το ποσό που εσείς επιθυμείτε, ενώ το υπόλοιπο ποσό εξακολουθεί να καλύπτεται από τον ίδιο τον υπάλληλο.

Feedback