Συναρπαστική εμπειρία Cytavision
με εξελιγμένες υπηρεσίες και πολλές διευκολύνσεις

Στη Cytavision ζεις την εμπειρία της σύγχρονης τηλεόρασης! Εξελιγμένη εμπειρία χρήσης, με πολλές δυνατότητες πρόσβασης και εξατομικευμένης θέασης με το πιο ολοκληρωμένο αθλητικό και θεματικό περιεχόμενο.

Profile Creation

Δημιουργία προφίλ
(Profile Creation)

Το κάθε μέλος της οικογένειάς σου, μπορεί να απολαμβάνει μια εξατομικευμένη εμπειρία Cytavision, από τη συσκευή που επιθυμεί.

7-day Catch up TV

Ετεροχρονισμένη θέαση
(7-day Catch up TV)

Εάν χάσεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να γυρίσεις μέχρι και 7 ημέρες πίσω να το βρεις και να το παρακολουθήσεις.

Time Shifted

Ετεροχρονισμένη θέαση μέχρι 4 ώρες πίσω (Time Shifted)

Εάν χάσεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να γυρίσεις μέχρι και 4 ώρες πίσω κατά τη διάρκεια της ζωντανής προβολής του και να το παρακολουθήσεις.

Pause & Resume, FF & RW

Παύση και επανεκκίνηση
(Pause & Resume, FF & RW)

Μπορείς να διακόψεις τη θέασή σου και να τη συνεχίσεις αργότερα από το σημείο που σταμάτησες.

Start Over

Εκκίνηση από την αρχή
(Start Over)

Εάν χάσεις την αρχή ή μέρος από το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, μπορείς να το εκκινήσεις από την αρχή.

Picture in Picture / Multiview

Ταυτόχρονη θέαση
(Picture in Picture/ Multiview)

Με τη λειτουργία Picture in Picture μπορείς από την τηλεόρασή σου να παρακολουθείς ένα κανάλι σε πλήρη οθόνη και ταυτόχρονα να παρακολουθείς άλλο κανάλι σε μικρότερο παράθυρο στην ίδια οθόνη. Με τη λειτουργία Multiview μπορείς να παρακολουθείς μέχρι και 4 κανάλια της επιλογής σου από το κινητό ή το tablet σου.

Ισχύει μόνο για συνδέσεις μέσω αποκωδικοποιητή.

Real Time

Real Time

Δυνατότητα θέασης ζωντανών αθλητικών γεγονότων σε πραγματικό χρόνο (χωρίς χρονοκαθυστέρηση).

cytavision-go

Εφαρμογή CytavisionGo

Με την εφαρμογή αυτή, η Cytavision πηγαίνει μαζί σου παντού, στο αυτοκίνητο, στην εκδρομή, ακόμη και στο εξωτερικό. Μπορείς να απολαμβάνεις 50+ κανάλια από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σου, περιλαμβανομένων των Cytavision Sports, ανάλογα με το πακέτο σου.

Για περισσότερη ευελιξία και συγκεκριμένα για να έχεις τη δυνατότητα αναβάθμισης πακέτου Cytavision, προσθήκης Premium Καναλιών, προσθήκης πακέτου Εγγραφής Βίντεο και πρόσβασης σε Ταινίες & Σειρές (Video on Demand), μπορείς να επισκεφτείς την εφαρμογή της Cytavision μέσω διαδικτύου στη διεύθυνση https://tvgo.cyta.com.cy.

Κατέβασε την εφαρμογή μέσω του App Store ή Google Play

περισσότερα

Δυνατότητες Ετεροχρονισμένης Θέασης