Ορισμένες σημαντικές λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται στην τρέχουσα έκδοση του πλοηγού σας. Παρακαλούμε όπως τον αναβαθμίσετε.
Ειδική έκπτωση σε προϊόντα Internet Home

Προσφορά Cytanet

Ειδικές προσφορές για αγορά tablet και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών

Αν έχεις ένα από τα προϊόντα Internet Home της Cytanet, με υπογραφή 24μηνης δέσμευσης, μπορείς να αποκτήσεις, με τη χρήση κουπονιού, την έξυπνη συσκευή MAIC ή ένα tablet και να ξοφλήσεις το κουπόνι σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Επίλεξε ένα από τα κουπόνια αξίας €120, €240 ή €360 και χρησιμοποίησέ το για την αγορά του tablet της επιλογής σου. Με το κουπόνι αξίας €192 μπορείς να αποκτήσεις την έξυπνη συσκευή MAIC στην ειδική τιμή των €192, με χωρίς οποιοδήποτε αρχικό κόστος και με αποπληρωμή του κουπονιού σε 24 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €8. Ακόμη με το κουπόνι αξίας €120 μπορείς να αποκτήσεις την έξυπνη συσκευή MAIC mini.

Τα κουπόνια της έξυπνης συσκευής MAIC μπορείς να τα εξασφαλίσεις αποκλειστικά από τα καταστήματα Cyta ενώ τα κουπόνια για αγορά  tablet τόσο από τα Cytashop όσο και από το Δίκτυο Συνεργατών (Aeliotis, Hadjimitsis, Smartcom, Soundtech, Bionic, Kolokasis, Electroline, DMP).

Όροι Προσφοράς

Feedback