Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου

Μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις cybee υπηρεσίες μας, απ’ όπου κι αν βρίσκεστε (ακόμα και από το εξωτερικό)! Μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας στέλνοντας και λαμβάνοντας γραπτά μηνύματα SMS ή μέσω wap. Μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS, μπορείτε να ζητήσετε μια υπηρεσία, ή να ενεργοποιήσετε μια συνδρομή για να λαμβάνετε κάθε φορά καινούριες πληροφορίες.

Μέσω γραπτών μηνυμάτων SMS

Αίτηση:
Πηγαίνετε στη «δημιουργία μηνυμάτων» στο μενού του κινητού σας τηλεφώνου.
Πληκτρολογήστε την ανάλογη Λέξη Κλειδί της υπηρεσίας που σας ενδειαφέρει, μαζί με την ανάλογη 2η/3η λέξη, αφήνοντας κενό ανάμεσα στην κάθε λέξη και πατήστε «Αποστολή».
Πληκτρολογήστε το νούμερο που αντιστοιχεί στην υπηρεσία και πατήστε και πάλι «Αποστολή». (π.χ. Για την υπηρεσία cybee Σκορ ο αριθμός είναι 1000).

Για συνδρομές:
Για να ενεργοποιήσετε μια συνδρομή σε υπηρεσία, απλά προσθέσετε τη λέξη ON στην αρχή της Λέξης Κλειδί. Εναλλακτικά, προσθέσετε τη λέξη OFF στην αρχή της Λέξης Κλειδί, για να απενεργοποιήσετε τη συνδρομή.

Σε όλες τις περιπτώσεις θα λάβετε στο κινητό σας, ένα ή περισσότερα γραπτά μηνύματα SMS με την απάντηση που χρειάζεστε.
Για κάθε υπηρεσία cybee υπάρχει μία Λέξη Κλειδί.
Χρειάζεται να ξέρετε τη Λέξη Κλειδί για να παραγγείλετε την υπηρεσία από το κινητό σας τηλέφωνο. Ρίξτε μια ματιά στον πίνακα με τις Λέξεις Κλειδιά των υπηρεσιών μας.

Μέσω wap

Επισκεφθείτε τη wap σελίδα μας στη διεύθυνση wap.cybee.cyta.com.cy. Για να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες wap δεν χρειάζεστε συγκεκριμένες οδηγίες. Απλά επισκεφθείτε το wap.cybee.cyta.com.cy όπου τα εγγεγραμμένα cybee μέλη μπορούν να ελέγχουν το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο και να διαβάζουν τα νέα ηλεκτρονικά τους μηνύματα, όπως ακριβώς και μέσω διαδικτύου. Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μέσω wap, είναι οργανωμένες με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και στην ιστοσελίδα μας.

Σημείωση: Για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες wap πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε ανάλογα το wap κινητό σας (αν δεν είναι ήδη ρυθμισμένο).