Γνώρισε τα νέα προϊόντα της Apple

iPhone-13

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση σε σύστημα κάμερας που έγινε ποτέ. Οθόνη Super Retina XDR με ProMotion για γρηγορότερη απόκριση. Ασύλληπτα γρήγορος A15 Bionic επεξεργαστής. Υψηλές ταχύτητες 5G.1 Ανθεκτικός σχεδιασμός και ένα τεράστιο άλμα στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας.2

iPhone-13

Το πιο προηγμένο σύστημα διπλής κάμερας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε iPhone. Αστραπιαίος A15 Bionic επεξεργαστής. Ένα μεγάλο άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανθεκτικός σχεδιασμός. Ασυναγώνιστα γρήγορο 5G1 και μια φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR.

iPhone-13

Oθόνη Liquid Retina 8,3-ιντσών από άκρη σε άκρη. Ισχυρό Α15 Bionic chip με Neural Engine. Υπερευρυγώνια κάμερα 12MP με Center Stage. USB-C σύνδεση. Δυνατότητες 5G.1 Κράτησε σημειώσεις, τροποποίησε έγγραφα ή αποτύπωσε τις ιδέες σου με το Apple Pencil (2ης γενιάς).3

iPhone-13

Ισχυρό. Εύκολο στη χρήση. Ευέλικτο. Το νέο iPad διαθέτει οθόνη Retina 10,2-ιντσών, ευφυή Α13 Bionic επεξεργαστή, υπερευρυγώνια μπροστινή κάμερα με Center Stage, καθώς και υποστήριξη Apple Pencil και Smart Keyboard.3 To iPad σου επιτρέπει να κάνεις πολλά, ακόμα πιο εύκολά.

iPhone-13

Η μεγαλύτερη, πιο προηγμένη Always-On Retina οθόνη κάνει τα πάντα να φαίνονται μεγαλύτερα και καλύτερα. Η νέα σειρά εισάγει το πιο ανθεκτικό Apple Watch που κατασκευάστηκε ποτέ. Δες το επίπεδο οξυγόνου στο αίμα σου,4 κάνε ΗΚΓ οποιαδήποτε στιγμή,5 και παρακολούθησε τη υγεία σου. Μπορείς επίσης να παρακολουθείς δεκάδες προπονήσεις, όπως tai chi και pilates.

Σημειώσεις:
1. Απαιτείται πρόγραμμα δεδομένων. Η κάλυψη 5G είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένες αγορές και από επιλεγμένους φορείς κινητής τηλεφωνίας. Οι ταχύτητες διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες της τοποθεσίας και τον φορέα κινητής τηλεφωνίας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη δικτύου 5G, επικοινώνησε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σου και μπες στη σελίδα apple.com/iphone/cellular.
2. Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τη διαμόρφωση. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την ιστοσελίδα apple.com/gr/batteries.
3. Τα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά. Η συμβατότητα εξαρτάται από το μοντέλο.
4. Οι μετρήσεις του app Οξυγόνωση δεν προορίζονται για ιατρική χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αυτοδιάγνωσης ή ιατρικής γνωμάτευσης, και έχουν σχεδιαστεί μόνο για σκοπούς γενικότερης άθλησης και ευεξίας.
5. Το app ΗΚΓ και η γνωστοποίηση μη φυσιολογικού ρυθμού απαιτούν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του watchOS και του iOS και δεν προορίζονται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 22 ετών. Το app ΗΚΓ είναι διαθέσιμο σε Apple Watch Series 4 ή νεότερα μοντέλα. Η γνωστοποίηση μη φυσιολογικού ρυθμού δεν προορίζεται για άτομα που έχουν ήδη διαγνωστεί με κολπική μαρμαρυγή.